csillLab collab I MOME építészhallgatók a Volt Fesztiválon

Date:
Az idei Volt fesztiválon Építőművészet BA szakos hallgatóink képviselték a MOME-t egy egész napos workshop keretein belül.

A két fázisból álló workshop első részeként makett bútorok megvalósítása volt a cél. A vállalkozó szelleműek az apró fadarabokból összeragasztott, színesre festett maketteket egy Sopront ábrázoló térképen helyezték el, így képezve pihenőhelyeket a város különböző pontjain. 


A workshop második részeként építészhallgatóink közösségi bútor barkácsolást hirdettek, melynek egy pihenő köztéri bútor létrehozása volt a célja. Az elkészült bútort Sopron legkedveltebb pontján (a workshop első fázisa alapján) tervezik felállítani. 


Szervező hallgatóink: 


Kocsis Adelina 
Jung Kata 
Werk Zsuzsi 
Vizi Borbála 

More news

A MOME Campusán mutatták be legkülönlegesebb alkotásaikat

A MOME Animáció szak szervezésében médiaművészek és táncművészek reflektáltak arra, hogyan formálja át a technológia a magánéletünket, társadalmi és fizikai létünket.

Miközben új háborúk törnek ki, fajok pusztulnak el, a bolygó felmelegszik, gleccserek olvadnak, erdők tűnnek el, az emberiséget pedig lassan a tömeges kihalás fenyegeti. Személyesen figyelhetjük meg, ahogy az évmilliók alatt kialakult természetes környezet az elmúlt kétszáz év hatására teljesen átalakul. Hogyan reagálhat a fotográfia és a vizuális művészetek a több fronton jelentkező válságra? Erről tartott előadást 2024 tavaszi félévében, április 2- 5 között Krzysztof Candrowicz interdiszciplináris kurátor, szociológus, kutató és aktivista, a Photography MA szak vendége.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121