csillLab collab I MOME építészhallgatók a Volt Fesztiválon

Date:
Az idei Volt fesztiválon Építőművészet BA szakos hallgatóink képviselték a MOME-t egy egész napos workshop keretein belül.

A két fázisból álló workshop első részeként makett bútorok megvalósítása volt a cél. A vállalkozó szelleműek az apró fadarabokból összeragasztott, színesre festett maketteket egy Sopront ábrázoló térképen helyezték el, így képezve pihenőhelyeket a város különböző pontjain. 


A workshop második részeként építészhallgatóink közösségi bútor barkácsolást hirdettek, melynek egy pihenő köztéri bútor létrehozása volt a célja. Az elkészült bútort Sopron legkedveltebb pontján (a workshop első fázisa alapján) tervezik felállítani. 


Szervező hallgatóink: 


Kocsis Adelina 
Jung Kata 
Werk Zsuzsi 
Vizi Borbála 

More news

Milyen lesz az élet 2043-ban? Mesterséges intelligencia, környezeti változások, új közlekedési eszközök, létformák… Mit hoz a jövő? Hogyan képzelik a világot 20 év múlva a mai kiskamaszok? Ezekre a kérdésekre keresi a választ 2023- ban is az Ugrás a jövőbe kreatív pályázat, arra bíztatva a hazai és határon túli tizenéveseket, hogy osszák meg elképzeléseiket a jövőről. Január 27-től ismét lehet jelentkezni a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) ötletversenyére. 

164 év örökség - 9 tárgytervező - 9 tradicionális desszert - 9 kortárs koncepció

Erhardt Domonkos Szemem sarka című animációjának szurkolhatunk a február 16-án kezdődő 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Animáció szakán a Filmintézet támogatásával készült alkotás világpremierje a világ egyik legrangosabb filmfesztiváljának Generation 14+ programjában lesz. A film azt a pillanatot mutatja be, amikor két, addig egymás számára ismeretlen ember élete egy összenézés erejéig találkozik.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121