csillLab collab I MOME építészhallgatók a Volt Fesztiválon

Date:
Az idei Volt fesztiválon Építőművészet BA szakos hallgatóink képviselték a MOME-t egy egész napos workshop keretein belül.

A két fázisból álló workshop első részeként makett bútorok megvalósítása volt a cél. A vállalkozó szelleműek az apró fadarabokból összeragasztott, színesre festett maketteket egy Sopront ábrázoló térképen helyezték el, így képezve pihenőhelyeket a város különböző pontjain. 


A workshop második részeként építészhallgatóink közösségi bútor barkácsolást hirdettek, melynek egy pihenő köztéri bútor létrehozása volt a célja. Az elkészült bútort Sopron legkedveltebb pontján (a workshop első fázisa alapján) tervezik felállítani. 


Szervező hallgatóink: 


Kocsis Adelina 
Jung Kata 
Werk Zsuzsi 
Vizi Borbála 

More news

Méhekkel gazdagodott a közparkként is működő, ökotudatosan fejlesztett MOME Campus kertje. A két méhcsalád – Tóték és a Mézga család – befogadásával a MOME közössége sokat tesz a környék természeti környezetének a megóvásáért is.

Minden évben megismétlődik, mégis mindig különleges, egyedi a MOME diplomaidőszaka, amikor is számos izgalmas tárgy- és koncepciótervvel, művészeti alkotással találkozhatunk. Ismét lesznek nyilvános diplomavédések, ezekre június 3–20. között kerül sor. Jó hír, hogy a mestermunkákból nyíló MOME- diplomakiállítás idén tovább, június 15–21. között tekinthető meg a Campus több pontján, de az is újdonság, hogy az első angol nyelven indított szakok hallgatói is most diplomáznak majd.

Hogyan alakíthatja a design a jövőt? Mi a design szerepe a társadalomban, mi a tervező feladata korunkban? Milyen területeken juthat döntő szerephez a tervezők szakértelme az elkövetkező években?
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121