Disegno I Call for Papers for the 2022/2 Issue

Date:
A Disegno a designkultúra területén végzett vizsgálatokat kritikai értékelését tartalmazó eredeti kutatási cikkeket, esszéket és szemléket vár.

A 2022-es őszi számhoz különösen olyan anyagokat fogadunk szívesen, amelyek a szemiotika designkultúrában és/vagy oktatásban betöltött szerepével foglalkoznak. 

Középpontban/fókuszban a designkultúra-szemiotika-oktatás 

További információk: https://www.facebook.com/disegnofolyoirat/ 

More news

Egyre fontosabb szerepet játszanak a hétköznapokban a különböző társadalmi problémák, melyekre mindenképp megoldást kell találnunk – a kérdés azonban az, hogy milyen módon.

Az idei GRADUATION PROJECTS nyertesei közé jutott két tavaly végzett hallgatónk, Fülöp Szabolcs (Tervezőgrafika MA) és Jiang Erzsébet (Divat és Textiltervezés MA). A cseh, lengyel, magyar és szlovák designfelsőoktatás hallgatóinak munkáit évente áttekintő szemle története 2002-re nyúlik vissza, már számos magyar hallgatót ismertek el, akik közül többen egyetemünkről kerültek ki.

A tavaszi szemeszterben hallgatóink számára is elérhetővé vált az akkreditált permakultúra tervezői képzés (Permaculture Design Certificate), melynek kurzusindító nyitott eseménye március 4-én zajlott a MOME Auditóriumában.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121