Ékszertervezés és Fémművesség MA szakos hallgatóink az Ocotogon magazinban

Date:
A MOME Ékszertervezés és fémművesség MA szakán frissen diplomázott hallgatóink az Octogon magazin hasábjain jelentek meg munkáikkal. 

A MOME Ékszertervezés és fémművesség MA szakán frissen diplomázott hallgatóink az Octogon magazin hasábjain jelentek meg munkáikkal. 
 
Sógor Sarolt Kapcsolódások című diplomamunkájáról szóló teljes cikkhez kattintson a linkre: 
https://www.octogon.hu/design/terapias-domboritasok/ 
 
Sümegh Anna Reframe című diplomamunkájáról szóló teljes cikkhez kattintson a linkre: https://www.octogon.hu/design/reframe-a-feldolgozas-ekszerei/ 

More news

Egyre fontosabb szerepet játszanak a hétköznapokban a különböző társadalmi problémák, melyekre mindenképp megoldást kell találnunk – a kérdés azonban az, hogy milyen módon.

A globális válságok mindennapjainkba beszivárgó hatásaival küzdve könnyen találhatjuk magunkat a fokozódó pánik és a közönyös kilátástalanság között cikázó hullámvasúton. Az egyre halmozódó kihívások közepén joggal tehetjük fel a kérdést: mégis merre tovább?

A FRUSKA oktatási program az egyik legsérülékenyebb korosztálynak, tizenéves hátrányos helyzetű lányoknak nyújt többszintű tanulási élményt, foglalkozásain nem csak a dekopírfűrésszel tanulnak meg bánni, de az itt készített tárgyak alkotási folyamatán keresztül tervezői készségeket, önbizalmat szereznek. A MOME Innovációs Központ Social Design Hubjának módszertana mostantól mindenki számára elérhető.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121