Ékszertervezés és Fémművesség MA szakos hallgatóink az Octogon magazinban

Date:
A MOME Ékszertervezés és fémművesség MA szakán frissen diplomázott hallgatóink az Octogon magazin hasábjain jelentek meg munkáikkal. 

A MOME Ékszertervezés és fémművesség MA szakán frissen diplomázott hallgatóink az Octogon magazin hasábjain jelentek meg munkáikkal. 
 
Sógor Sarolt Kapcsolódások című diplomamunkájáról szóló teljes cikkhez kattintson a linkre: 
https://www.octogon.hu/design/terapias-domboritasok/ 
 
Sümegh Anna Reframe című diplomamunkájáról szóló teljes cikkhez kattintson a linkre: https://www.octogon.hu/design/reframe-a-feldolgozas-ekszerei/ 

More news

Méhekkel gazdagodott a közparkként is működő, ökotudatosan fejlesztett MOME Campus kertje. A két méhcsalád – Tóték és a Mézga család – befogadásával a MOME közössége sokat tesz a környék természeti környezetének a megóvásáért is.

Minden évben megismétlődik, mégis mindig különleges, egyedi a MOME diplomaidőszaka, amikor is számos izgalmas tárgy- és koncepciótervvel, művészeti alkotással találkozhatunk. Ismét lesznek nyilvános diplomavédések, ezekre június 3–20. között kerül sor. Jó hír, hogy a mestermunkákból nyíló MOME- diplomakiállítás idén tovább, június 15–21. között tekinthető meg a Campus több pontján, de az is újdonság, hogy az első angol nyelven indított szakok hallgatói is most diplomáznak majd.

Hogyan alakíthatja a design a jövőt? Mi a design szerepe a társadalomban, mi a tervező feladata korunkban? Milyen területeken juthat döntő szerephez a tervezők szakértelme az elkövetkező években?
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121