Ezeknek a holmiknak lelkük van – Zala Zsófi formatervező, aki zaccból, narancshéjból és tűlevélből készít tárgyakat

Date:
Már a személyisége is egészen üdítő, a fiatal szabadúszó formatervező lány, Zala Zsófi olyan, mint az első tavaszi napsugárnyaláb, ami betör a télben megfáradt szobába.

Már a személyisége is egészen üdítő, a fiatal szabadúszó formatervező lány, Zala Zsófi olyan, mint az első tavaszi napsugárnyaláb, ami betör a télben megfáradt szobába. Ha pedig elkezd mesélni a terveiről és a dizájnjairól, egy varázslatos világ tárul fel kávétól illatozó tálakról, és narancs aromájú lámpákról.

Ismerjétek meg Zala Zsófit, akivel Fiala Borcsa beszélgetett.

Teljes cikk a wmn.hu-n... 

More news

Egyre fontosabb szerepet játszanak a hétköznapokban a különböző társadalmi problémák, melyekre mindenképp megoldást kell találnunk – a kérdés azonban az, hogy milyen módon.

A globális válságok mindennapjainkba beszivárgó hatásaival küzdve könnyen találhatjuk magunkat a fokozódó pánik és a közönyös kilátástalanság között cikázó hullámvasúton. Az egyre halmozódó kihívások közepén joggal tehetjük fel a kérdést: mégis merre tovább?

A FRUSKA oktatási program az egyik legsérülékenyebb korosztálynak, tizenéves hátrányos helyzetű lányoknak nyújt többszintű tanulási élményt, foglalkozásain nem csak a dekopírfűrésszel tanulnak meg bánni, de az itt készített tárgyak alkotási folyamatán keresztül tervezői készségeket, önbizalmat szereznek. A MOME Innovációs Központ Social Design Hubjának módszertana mostantól mindenki számára elérhető.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121