Formatervező alumnusunk, Németh Gábor kreatív design-igazgató a Geely-csoportnál

Date:
Formatervező alumnusunk Németh Gábor nemrég Kínába költözött, ahol az egyik legnagyobb autóipari óriásnál, a Geely-csoportnál lett kreatív dizájn igazgató.

Gábor 15 év után jött el a Mercedes-Benztől, ahova még a MOME egyetemi évei alatt került, először gyakornokként.  


A dizájnigazgató a vezess.hu-nak beszélt a hamarosan nálunk is kapható Geometry modellről, a kínai márkák kegyetlen pozicionálásáról és a 16 órás munkanapokról.  
 
Részletek a cikkben…


 (borítókép: Geely Geometry)

More news

Egyre fontosabb szerepet játszanak a hétköznapokban a különböző társadalmi problémák, melyekre mindenképp megoldást kell találnunk – a kérdés azonban az, hogy milyen módon.

Óriási méretű, fülesbagoly-családot ábrázoló világítótestekkel bővített látványos falfestmény készült el Veszprémben. A város a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem együttműködésének köszönhetően gazdagodott új színfolttal.

A globális válságok mindennapjainkba beszivárgó hatásaival küzdve könnyen találhatjuk magunkat a fokozódó pánik és a közönyös kilátástalanság között cikázó hullámvasúton. Az egyre halmozódó kihívások közepén joggal tehetjük fel a kérdést: mégis merre tovább?
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121