Jurgen Bey I Interjúk

Date:
A közelmúltban tartott előadást Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen a kortárs holland design egyik nagyágyúja Jurgen Bey, aki a MOME MAG kezdeményezés meghívására érkezett Budapestre.

A tervező előadása az általa alapított Water School koncepcióról szólt, amely innovatív módon járja körbe a tanulás, az alkotás és a közösség fogalmát úgy, hogy a vizet, és annak felhasználásának társadalmi vetületeit helyezi középpontba.  

Az előadás után több sajtóorgánum is interjút készített a világhírű tervezővel, aki 9 év után másodszorra látogatott el a MOME-ra.

Az interjúk az alábbi oldalakon olvashatók:

Építészfórum
Az a fontos, hogy milyen kultúrában szeretnénk élni” – beszélgetés Jurgen Bey-jel

Octogon
A jó designhoz egy csapat kell

Hype & Hyper
A dolgok egészének összképe érdekel

More news

Egyre fontosabb szerepet játszanak a hétköznapokban a különböző társadalmi problémák, melyekre mindenképp megoldást kell találnunk – a kérdés azonban az, hogy milyen módon.

A globális válságok mindennapjainkba beszivárgó hatásaival küzdve könnyen találhatjuk magunkat a fokozódó pánik és a közönyös kilátástalanság között cikázó hullámvasúton. Az egyre halmozódó kihívások közepén joggal tehetjük fel a kérdést: mégis merre tovább?

A FRUSKA oktatási program az egyik legsérülékenyebb korosztálynak, tizenéves hátrányos helyzetű lányoknak nyújt többszintű tanulási élményt, foglalkozásain nem csak a dekopírfűrésszel tanulnak meg bánni, de az itt készített tárgyak alkotási folyamatán keresztül tervezői készségeket, önbizalmat szereznek. A MOME Innovációs Központ Social Design Hubjának módszertana mostantól mindenki számára elérhető.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121