Kiemelkedő hallgatói sikerek az Indigo Design Award-on

Date:
A korábbi Best of Grafika Díj nyerteseiként az Indigo Design Award rangos nemzetközi megmérettetésen a MOME hallgatói, Fülöp Szabolcs, Zajácz Petra és Gonda Soma kiemelkedő sikereket értek el.

Fülöp Szabolcs "Face Manifesto" című munkájával Gold Winner minősítést nyert Interaction Design kategóriában, valamint Silver Winner minősítést Integrated Graphic Design kategóriában. Zajácz Petra Silver Winner-ként végzett Integrated Graphic Design kategóriában "Mimicry" című projektjével, Gonda Soma pedig Calligraphy kategóriában lett Silver Winner " Mantras – calligraphy pattern scroll” munkájával. 

Témavezetők: Lakner Antal / Lakner Antal, Marcell Tamás, Vargha Balázs / Balla Dóra 

A teljes projektek megtekinthetőek az Indigo Awards honlapján.

More news

Méhekkel gazdagodott a közparkként is működő, ökotudatosan fejlesztett MOME Campus kertje. A két méhcsalád – Tóték és a Mézga család – befogadásával a MOME közössége sokat tesz a környék természeti környezetének a megóvásáért is.

Minden évben megismétlődik, mégis mindig különleges, egyedi a MOME diplomaidőszaka, amikor is számos izgalmas tárgy- és koncepciótervvel, művészeti alkotással találkozhatunk. Ismét lesznek nyilvános diplomavédések, ezekre június 3–20. között kerül sor. Jó hír, hogy a mestermunkákból nyíló MOME- diplomakiállítás idén tovább, június 15–21. között tekinthető meg a Campus több pontján, de az is újdonság, hogy az első angol nyelven indított szakok hallgatói is most diplomáznak majd.

Hogyan alakíthatja a design a jövőt? Mi a design szerepe a társadalomban, mi a tervező feladata korunkban? Milyen területeken juthat döntő szerephez a tervezők szakértelme az elkövetkező években?
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121