Kiemelkedő hallgatói sikerek az Indigo Design Award-on

Date:
A korábbi Best of Grafika Díj nyerteseiként az Indigo Design Award rangos nemzetközi megmérettetésen a MOME hallgatói, Fülöp Szabolcs, Zajácz Petra és Gonda Soma kiemelkedő sikereket értek el.

Fülöp Szabolcs "Face Manifesto" című munkájával Gold Winner minősítést nyert Interaction Design kategóriában, valamint Silver Winner minősítést Integrated Graphic Design kategóriában. Zajácz Petra Silver Winner-ként végzett Integrated Graphic Design kategóriában "Mimicry" című projektjével, Gonda Soma pedig Calligraphy kategóriában lett Silver Winner " Mantras – calligraphy pattern scroll” munkájával. 

Témavezetők: Lakner Antal / Lakner Antal, Marcell Tamás, Vargha Balázs / Balla Dóra 

A teljes projektek megtekinthetőek az Indigo Awards honlapján.

More news

Több szinten, anyanyelvi tanárok vezetésével indultak el az angol nyelvi kurzusok a MOME-n, amelynek célja nem csak az általános nyelvi képzés, de az akadémiai szaknyelv, a kreatív területek, az egyetemen tanulható szakmák szókincsének oktatása is.

Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyen egy fiatal tervező? Legyen az egy grafikai vagy animációs stúdió működtetése, saját divatmárka alapítása, vagy az alkalmazotti forma; a jövő designereinek az érvényesüléshez, szakmai céljaik eléréséhez piaci és vállalkozói ismeretekre is szükségük van. A MOME oktatói ezért egy Kelet-Közép Európában egyedülálló tantárgyat fejlesztettek ki, amely kifejezetten a kreatívipar igényeire válaszolva adja át az üzleti szemléletet a hallgatóknak. Ez a Business to Design (B2D) oktatási program, melynek kidolgozásában a szektor elismert szakemberei, vállalkozói, a MOME alumnija valamint meghívott nemzetközi előadók is részt vesznek. Különlegesség, hogy az oktatási program a tanterv része, minden alapszakos hallgató számára kötelező tárgy.

A globális válságok mindennapjainkba beszivárgó hatásaival küzdve könnyen találhatjuk magunkat a fokozódó pánik és a közönyös kilátástalanság között cikázó hullámvasúton. Az egyre halmozódó kihívások közepén joggal tehetjük fel a kérdést: mégis merre tovább?
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121