Kiemelkedő hallgatói sikerek az Indigo Design Award-on

Date:
A korábbi Best of Grafika Díj nyerteseiként az Indigo Design Award rangos nemzetközi megmérettetésen a MOME hallgatói, Fülöp Szabolcs, Zajácz Petra és Gonda Soma kiemelkedő sikereket értek el.

Fülöp Szabolcs "Face Manifesto" című munkájával Gold Winner minősítést nyert Interaction Design kategóriában, valamint Silver Winner minősítést Integrated Graphic Design kategóriában. Zajácz Petra Silver Winner-ként végzett Integrated Graphic Design kategóriában "Mimicry" című projektjével, Gonda Soma pedig Calligraphy kategóriában lett Silver Winner " Mantras – calligraphy pattern scroll” munkájával. 

Témavezetők: Lakner Antal / Lakner Antal, Marcell Tamás, Vargha Balázs / Balla Dóra 

A teljes projektek megtekinthetőek az Indigo Awards honlapján.

More news

A kézműves hagyományok iránti szenvedély, a fenntarthatóság, az innováció és az érzelmi kötődés jellemzi a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) új formatervező generációjának munkáit, amelyeket a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon tekinthetünk meg szeptember 22-24. között a Budapest Arénában. A Magyarországon egyedülálló szemlén a legfrissebb lakberendezési trendeket, bútorokat, világítástechnikai megoldásokat, burkolatokat, lakástextileket, kiegészítőket egyedülálló enteriőrökben tekinthetik meg az érdeklődők, az idei esemény középpontjában a design és természet kapcsolata áll.

Szabó Eszter Sára, Designelmélet szakos MA hallgató a galériák falán túlra tervezett kiállítási tervével, míg a design- és művészetmenedzsment mesterszakon tanuló Tereh Natasa és Bárány Sebestyén Teodor egy MOME Campusra tervezett tárlattal érdemelték ki a támogatást.

MOME-s diákokból álló csapat nyerte el a CheckINN Revitalizátor pályázat első helyezését. A versenyen, melyet a CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft. és a MOME közösen indított útjára tavaly, idén ismét a hazai felsőoktatás tehetségei kerestek lehetséges megoldásokat a rozsdaövezeti területek újrahasznosítására. A közel 30 induló csapat közül az INDOOHÁZ ötlete kapta a fődíjat, akik hátizsákos szállásként adnának új életet az elhagyatott vasúti vízházaknak.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121