Laufer Ferenc kapta az EDIDA év terméke díját és a Magyar Formatervezési díjat is termék kategóriában

Date:
Laufer Ferenc alumnusunk munkája, a Relief kályhacsempe kollekció két díjat is kapott nemrég, az EDIDA év terméke díját és a Magyar Formatervezési díjat is termék kategóriában.

A Relief kályhacsempe kollekcióval és a Szentesi Cserépkályhával közreműködve Laufer Ferenc és a manufaktúra, a high-tech fűtőberendezések és a tradicionális cserépkályha előnyeinek ötvözésével hoznak létre egy hazai gyártásban megvalósult, jövőbe mutató, komplex kályhacsempe-rendszert.

Laufer Ferenc ezzel a sikerrel párhuzamosan, a Flying Objects csapatának a tagjaként nemrég, Red Dot díjat is nyert. 

A termék hivatalos oldala: www.lauferofen.com

További cikkek a projektről:
 https://bit.ly/3SeKO06
 https://bit.ly/3TgmaMZ

More news

A kézműves hagyományok iránti szenvedély, a fenntarthatóság, az innováció és az érzelmi kötődés jellemzi a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) új formatervező generációjának munkáit, amelyeket a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon tekinthetünk meg szeptember 22-24. között a Budapest Arénában. A Magyarországon egyedülálló szemlén a legfrissebb lakberendezési trendeket, bútorokat, világítástechnikai megoldásokat, burkolatokat, lakástextileket, kiegészítőket egyedülálló enteriőrökben tekinthetik meg az érdeklődők, az idei esemény középpontjában a design és természet kapcsolata áll.

Szabó Eszter Sára, Designelmélet szakos MA hallgató a galériák falán túlra tervezett kiállítási tervével, míg a design- és művészetmenedzsment mesterszakon tanuló Tereh Natasa és Bárány Sebestyén Teodor egy MOME Campusra tervezett tárlattal érdemelték ki a támogatást.

MOME-s diákokból álló csapat nyerte el a CheckINN Revitalizátor pályázat első helyezését. A versenyen, melyet a CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft. és a MOME közösen indított útjára tavaly, idén ismét a hazai felsőoktatás tehetségei kerestek lehetséges megoldásokat a rozsdaövezeti területek újrahasznosítására. A közel 30 induló csapat közül az INDOOHÁZ ötlete kapta a fődíjat, akik hátizsákos szállásként adnának új életet az elhagyatott vasúti vízházaknak.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121