Laufer Ferenc kapta az EDIDA év terméke díját és a Magyar Formatervezési díjat is termék kategóriában

Date:
Laufer Ferenc alumnusunk munkája, a Relief kályhacsempe kollekció két díjat is kapott nemrég, az EDIDA év terméke díját és a Magyar Formatervezési díjat is termék kategóriában.

A Relief kályhacsempe kollekcióval és a Szentesi Cserépkályhával közreműködve Laufer Ferenc és a manufaktúra, a high-tech fűtőberendezések és a tradicionális cserépkályha előnyeinek ötvözésével hoznak létre egy hazai gyártásban megvalósult, jövőbe mutató, komplex kályhacsempe-rendszert.

Laufer Ferenc ezzel a sikerrel párhuzamosan, a Flying Objects csapatának a tagjaként nemrég, Red Dot díjat is nyert. 

A termék hivatalos oldala: www.lauferofen.com

További cikkek a projektről:
 https://bit.ly/3SeKO06
 https://bit.ly/3TgmaMZ

More news

Egyre fontosabb szerepet játszanak a hétköznapokban a különböző társadalmi problémák, melyekre mindenképp megoldást kell találnunk – a kérdés azonban az, hogy milyen módon.

Óriási méretű, fülesbagoly-családot ábrázoló világítótestekkel bővített látványos falfestmény készült el Veszprémben. A város a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem együttműködésének köszönhetően gazdagodott új színfolttal.

A globális válságok mindennapjainkba beszivárgó hatásaival küzdve könnyen találhatjuk magunkat a fokozódó pánik és a közönyös kilátástalanság között cikázó hullámvasúton. Az egyre halmozódó kihívások közepén joggal tehetjük fel a kérdést: mégis merre tovább?
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121