Laufer Ferenc kapta az EDIDA év terméke díját és a Magyar Formatervezési díjat is termék kategóriában

Date:
Laufer Ferenc alumnusunk munkája, a Relief kályhacsempe kollekció két díjat is kapott nemrég, az EDIDA év terméke díját és a Magyar Formatervezési díjat is termék kategóriában.

A Relief kályhacsempe kollekcióval és a Szentesi Cserépkályhával közreműködve Laufer Ferenc és a manufaktúra, a high-tech fűtőberendezések és a tradicionális cserépkályha előnyeinek ötvözésével hoznak létre egy hazai gyártásban megvalósult, jövőbe mutató, komplex kályhacsempe-rendszert.

Laufer Ferenc ezzel a sikerrel párhuzamosan, a Flying Objects csapatának a tagjaként nemrég, Red Dot díjat is nyert. 

A termék hivatalos oldala: www.lauferofen.com

További cikkek a projektről:
 https://bit.ly/3SeKO06
 https://bit.ly/3TgmaMZ

More news

Lehet-e a textil segítségével történeteket mesélni, történeteket szőni, milyen üzeneteket hordozhat? Textile Art: In the face of contemporary times címmel jelentette meg a poznańi Magdalena Abakanowicz Művészeti Egyetem a Zeszyty Artystyczne (Művészeti Jegyzetek) folyóirat 44. számát, amelyben a hosszú idő után önálló művészeti ággá vált textilművészet kortárs törekvéseiről olvashatunk.

Elindult a 2024-es CheckINN Revitalizátor, a CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem közös ötletpályázata. A legjobb revitalizációs ötleteket felmutató csapat 3 millió forintot vihet haza. A versenyre elsősorban építész- és turizmus-vendéglátóipari hallgatóktól várnak olyan koncepciókat, amelyek rozsdamezős területeket gondolnak újra, elhagyatott ipari épületeket töltenek meg új élettel, úgy, hogy azok korábbi értékei ne vesszenek el, illetve hogy a tervnek turisztikai szempontból is értékelhető hatása legyen.

Négy napos intenzív workshoppal indult a MOME Service Design szakirányú továbbképzés második féléve. A workshop szakmai partnerei Dóczi-Nagy Katalin és Antonia Fedlmeier voltak, a Laerdel Medical norvégiai központjának vezető service designerei, akik egy aktuálisan futó éles projekt fejlesztésébe vonták be a hallgatókat.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121