Molnár Péter a MOME Design Intézet új igazgatója

Date:
Április 19-i hatállyal a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szenátusi tanácsa egyhangú támogatás mellett Molnár Pétert nevezte ki a MOME Design Intézetének igazgatói munkakörébe.

Április 19-i hatállyal a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szenátusi tanácsa egyhangú támogatás mellett Molnár Pétert  nevezte ki a MOME Design Intézetének igazgatói munkakörébe.

Molnár Péter 2013-ban végzett a MOME-n, formatervező szakon, majd a Maform design stúdió szolgáltatás üzletágát vezette alapító-ügyvezetőként 2022-ig.

Egy sikeres exit után visszatért az alma materbe, hogy az akadémia területén kamatoztassa tudását és tapasztalatait a MOME, a Design Intézet, valamint a design egyetemes ügyének előmozdítására.

Folyamatban lévő doktori tanulmányainak kutatási témája a tervezői kompetencia fejlesztés.

Gratulálunk a kinevezéshez!

More news

Közösségi és szakmai programokkal, Budapest-túrával rajtolt február 9-én a Tiéd a holnap – A jövő kreatív tehetségeiért programja, amely huszonhárom, Magyarország legszegényebb régióiból érkező tehetséges diáknak ad lehetőséget a kreatívipari továbbtanulásra.

Jövőre magyar űrhajós is indulhat az űrbe. Vajon hogyan változik a világ az űrkutatás hatására 20 év múlva? Hogyan és mire taníthat a Világegyetem? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesz fel az Ugrás a jövőbe! 2024 kreatív alkotói pályázata, melynek február 12-én nyílt meg jelentkezési felülete. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem kreatív alkotópályázata olyan 7-10. osztályos kreatív magyarországi és határon túli csapatok, barátok együttes jelentkezését várja, akiket érdekel a jövő, vannak ötleteik és szívesen terveznek tudományos fantasztikus tárgyat vagy szolgáltatást.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány az egyetem történetének egyik legfontosabb társadalmi vállalásaként 2023 nyarán hirdette meg a hazai felsőoktatásban egyedülálló, országos ösztöndíj- és tehetségprogramját Tiéd a holnap – a jövő kreatív tehetségeiért címmel. A program célja a szegénysorból érkező, vidéki középiskolások felkarolása, eljuttatásuk a sikeres felvételiig.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121