MOME alumni nyerte az idei MODEM-díjat

Date:
Július 29-én adták át az idei MODEM-díjat, amelyet a MOME alumnusa, Bíró Dávid nyert el pályázatával.

A Modern és Kortárs Művészeti Központ pályakezdő magyar képzőművészek számára hirdeti meg a Modem-díjat, és olyan magyarországi felsőoktatási intézményben művészeti diplomát szerzett jelentkezők pályázatát várták, akik idén fejezték be a tanulmányaikat. 60 pályázó és 7 döntőbe jutott versenyző közül választották a MOME Fotográfia mesterszakon végzett Bíró Dávidot, akinek munkáiban a digitális technika és annak hatásai fontos szerepet játszanak.    

More news

Egyre fontosabb szerepet játszanak a hétköznapokban a különböző társadalmi problémák, melyekre mindenképp megoldást kell találnunk – a kérdés azonban az, hogy milyen módon.

Az idei GRADUATION PROJECTS nyertesei közé jutott két tavaly végzett hallgatónk, Fülöp Szabolcs (Tervezőgrafika MA) és Jiang Erzsébet (Divat és Textiltervezés MA). A cseh, lengyel, magyar és szlovák designfelsőoktatás hallgatóinak munkáit évente áttekintő szemle története 2002-re nyúlik vissza, már számos magyar hallgatót ismertek el, akik közül többen egyetemünkről kerültek ki.

A tavaszi szemeszterben hallgatóink számára is elérhetővé vált az akkreditált permakultúra tervezői képzés (Permaculture Design Certificate), melynek kurzusindító nyitott eseménye március 4-én zajlott a MOME Auditóriumában.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121