MOME Kerámiatervező alumna az Ambiente-n

Date:
Sinkovits Zsuzsanna, kiváló kerámiatervező alumnánk meghívott kiállítóként szerepelt Európa legnagyobb lakáskultúrával és étkezési tárgykultúrával foglalkozó szakvásárán, a frankfurti Ambientén, melyet 2023. február 3-7. között rendeztek meg.

GEOFORM című kollekciója a Talents for Interior Design szekcióban, saját standon kapott helyet, emellett beválasztották a Trends 23 + kiállítói közé, amely az Ambiente kiemelt, jövő trendjeit bemutató kiállítása. 

Büszkék vagyunk rá, gratulálunk!
 

More news

Budapest–Róma A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a Collegium Hungaricum Róma rezidenciaprogramot indít a művészi kreativitás, az interdiszciplinaritás és a kulturális értékteremtés jegyében. A két intézmény együttműködésében létrejövő Római Hallgatói Rezidenciaprogram ünnepélyes szerződésének az aláírására október 21-én, a MOME Campusán került sor.

Az Elle magazin harmadik alkalommal rendezi meg az ELLE Decoration International Design Awards Hungaryt (EDIDA), amelyen a hazai design kiemelkedő alkotóit díjazzák. A MOME-alumni tervezői idén is nagy számban szerepelnek a díj shortlistjén, mind „Az Év Fiatal Tervezője”, „Az Év Terméke”, „Az Év Márkája” és „Az Év Fenntartható Kezdeményezése” kategóriákban.

A fenntarthatóság és a környezetvédelem iránti elkötelezettségének újabb bizonyítékaként, valamint a FISU Healthy Campus program részeként a GreenGo- és a MOL Bubi-együttműködés keretében a MOME új, zöld közlekedési lehetőségeket biztosít minden hallgató, oktató és dolgozó számára, zöld közlekedésre ösztönözve az egyetem közösségét a Zugligeti úti Campus vonzatában is.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121