Szeptembertől új vezető a MOME-n

Date:
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány kuratóriumának egyhangú döntése értelmében, 2021. szeptember 1-től vezérigazgatóként csatlakozik a MOME csapatához Kun Zsuzsanna közgazdász.

2021.08.10.

A szakember korábban a MOL Csoport stratégiai elemzésekért felelős igazgatójaként, az IFUA Horváth & Partners szenior tanácsadójaként, valamint a NIBADA Analytics alapítójaként tevékenykedett. Vezérigazgatóként Kun Zsuzsanna felügyeli majd többek között a MOME gazdálkodásért, HR-politikáért, pályázati tevékenységért és márkaépítésért felelős egységeit.

"Az új vezérigazgató kiemelt feladata lesz a MOME új pénzügyi modelljének megalkotása, valamint az Egyetem első átfogó szervezetfejlesztésének előkészítése és megvalósítása is" —hangsúlyozta a kinevezés kapcsán Böszörményi-Nagy Gergely, a MOME alapítványi elnöke. 

More news

Négy napos intenzív workshoppal indult a MOME Service Design szakirányú továbbképzés második féléve. A workshop szakmai partnerei Dóczi-Nagy Katalin és Antonia Fedlmeier voltak, a Laerdel Medical norvégiai központjának vezető service designerei, akik egy aktuálisan futó éles projekt fejlesztésébe vonták be a hallgatókat.

Elindult a 2024-es CheckINN Revitalizátor, a CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem közös ötletpályázata. A legjobb revitalizációs ötleteket felmutató csapat 3 millió forintot vihet haza. A versenyre elsősorban építész- és turizmus-vendéglátóipari hallgatóktól várnak olyan koncepciókat, amelyek rozsdamezős területeket gondolnak újra, elhagyatott ipari épületeket töltenek meg új élettel, úgy, hogy azok korábbi értékei ne vesszenek el, illetve hogy a tervnek turisztikai szempontból is értékelhető hatása legyen.

Budapest lendületét, hangulatát ismerhetjük meg a MOME Anim műhelyében készített, az ÉnBudapestem app népszerűsítésére készített animációkból. Számos ikonikus helyszínt – köztük a Trafót, a Toldi Mozit, a Gellért-hegyet, a fürdőket – mutatják be a hallgatók saját, a helyszínekhez kapcsolódó élményeiken keresztül.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121