Szeptembertől új vezető a MOME-n

Date:
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány kuratóriumának egyhangú döntése értelmében, 2021. szeptember 1-től vezérigazgatóként csatlakozik a MOME csapatához Kun Zsuzsanna közgazdász.

2021.08.10.

A szakember korábban a MOL Csoport stratégiai elemzésekért felelős igazgatójaként, az IFUA Horváth & Partners szenior tanácsadójaként, valamint a NIBADA Analytics alapítójaként tevékenykedett. Vezérigazgatóként Kun Zsuzsanna felügyeli majd többek között a MOME gazdálkodásért, HR-politikáért, pályázati tevékenységért és márkaépítésért felelős egységeit.

"Az új vezérigazgató kiemelt feladata lesz a MOME új pénzügyi modelljének megalkotása, valamint az Egyetem első átfogó szervezetfejlesztésének előkészítése és megvalósítása is" —hangsúlyozta a kinevezés kapcsán Böszörményi-Nagy Gergely, a MOME alapítványi elnöke. 

More news

Hogyan válhat a gasztronómia valóban fenntarthatóvá? A körkörös étkezési kultúra éléréséhez vezető úton különleges mérföldkőhöz érkezett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a SALT. Közös kutatásuk során létrejött egy új, környezetterhelés nélkül használható tányér, amely lehetővé teszi, hogy fenntartható formában élvezhessük a csúcsgasztronómia kivételes fogásait.

A kézműves hagyományok iránti szenvedély, a fenntarthatóság, az innováció és az érzelmi kötődés jellemzi a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) új formatervező generációjának munkáit, amelyeket a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon tekinthetünk meg szeptember 22-24. között a Budapest Arénában. A Magyarországon egyedülálló szemlén a legfrissebb lakberendezési trendeket, bútorokat, világítástechnikai megoldásokat, burkolatokat, lakástextileket, kiegészítőket egyedülálló enteriőrökben tekinthetik meg az érdeklődők, az idei esemény középpontjában a design és természet kapcsolata áll.

Szabó Eszter Sára, Designelmélet MA szakos hallgató a galériák falán túlnyúló kiállítási tervével, míg a Design- és művészetmenedzsment mesterszakon tanuló Tereh Natasa és Bárány Sebestyén Teodor egy MOME Campusra tervezett hallgatói munkákat bemutató tárlat ötletével érdemelték ki a támogatást.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121