Moholy-Nagy University of Art and Design

Divatműhely

Services
A műhelyben az öltözetek kivitelezéséhez szükséges szabásminta készítési-modellezési (síkszerkesztéses, draping és számítógépes-CAD/CAM) technikák, varrás-, vasalás-, ragasztás-, és hőpréseléses technológiai műveletek végezhetőek. A MOME Divatműhelyében megtanulhatóak és alkalmazhatók • a hagyományos kézműves technikák, • a divatiparban jelenlévő jelenlegi technológiai megoldások, • az innovatív megközelítést igénylő kreatív készségek megszerzéséhez szükséges szaktudás.
Size of space
156 m2
Building
ONE
Floor
2
Room
O_201
Opening hours
9.00 - 17.00
Quick links
Workhop leader

Services

Bérmunka

A gyakorlati képzés helyszínein jól felszerelt műhelyek állnak rendelkezésre a technikákat és technológiákat jól ismerő művésztanárokkal, szakemberekkel. Lehetőség van a szakemberek közreműködésével/kivitelezésében való munkák megrendelésére.

Eszközbérlés

MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés

A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121