Moholy-Nagy University of Art and Design

Fémműves műhely

Services
A fémműhelyben a fémművességhez szorosan kapcsolódó tradicionális és modern technológiák megismerése és gyakorlása történik. A hallgató az elsajátított elméleti és gyakorlati ismereteket oktatói felügyelet mellett, de önállóan alkalmazza tárgyainak modellezése, kivitelezése, vagy kiviteleztetése során. Fontos, hogy a hallgató képessé váljon arra, hogy feladatai megoldásakor a tervezési szempontok és követelmények figyelembevétele mellett, kreatívan használja fel a műhelymunka során megszerzett tapasztalatait.
Size of space
281 m2
Building
ONE
Floor
1
Room
O_101
Opening hours
09.00-17.00
Quick links
Workhop leader

Services

Bérmunka

A gyakorlati képzés helyszínein jól felszerelt műhelyek állnak rendelkezésre a technikákat és technológiákat jól ismerő művésztanárokkal, szakemberekkel. Lehetőség van a szakemberek közreműködésével/kivitelezésében való munkák megrendelésére.

Eszközbérlés

MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés

A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121