Moholy-Nagy University of Art and Design

Grafikai műterem

Services
Lehetőséget biztosít különböző papír alapú nyomtatott anyagok előállításához, és ezek utómunkálataihoz.
Színes és fekete-fehér lézernyomtatás A/3 méretig. Risograph nyomtatás A/3 méretig. Magasnyomtatás SRA/2 méretig, hagyományosan és digitálisan előkészített nyomóformákról. Dombor és vakdombor nyomtatás. Rézkarc, rézmetszet, mélynyomtatás A/3 méretig. Digitális és hagyományos aranyozás A/3 méretig. Kötészeti munkák kivitelezése, papírvágás, paszpartu vágás, sarokkerekítés, biegelés, perforálás, laminálás, thermograph eljárások használata.
Size of space
65 m2
Building
TWO
Floor
1
Room
T_111
Opening hours
9.00 - 17.00

Services

Bérmunka

A gyakorlati képzés helyszínein jól felszerelt műhelyek állnak rendelkezésre a technikákat és technológiákat jól ismerő művésztanárokkal, szakemberekkel. Lehetőség van a szakemberek közreműködésével/kivitelezésében való munkák megrendelésére.

Eszközbérlés

MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés

A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121