Moholy-Nagy University of Art and Design

Hangstúdió

Services
Az AVID ProTools rendszerére épülő stúdiónk alkalmas 5.1-es hangkeverésre, zenei felvételek, hangalámondások készítésére. A méltán népszerű Genelec 8030 stúdiómonitorok és 7060BP szubláda tökéletes referenciahangzást biztosít. A felvételi és keverőhelység közt kiépített Dante rendszernek köszönhetően külső hangtechnikát is könnyedén tudunk csatlakoztatni hangrendszerünkbe. A felvételi helységben helyet kapott 8 csatornás (Yamaha HS8) hangrendszer széles lehetőséget biztosít zenei és akusztikai kísérletek folytatására.
Size of space
70 m2
Building
TWO
Floor
-1
Room
T_-107
Opening hours
10.00 - 16.00

Services

Bérmunka

A gyakorlati képzés helyszínein jól felszerelt műhelyek állnak rendelkezésre a technikákat és technológiákat jól ismerő művésztanárokkal, szakemberekkel. Lehetőség van a szakemberek közreműködésével/kivitelezésében való munkák megrendelésére.

Eszközbérlés

MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés

A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121