Moholy-Nagy University of Art and Design

Kalap műhely

Services
A Textiltervező szak részeként, elsősorban a divat; kiegészítő; jelmez szakirányok hallgatói számára kialakított műhely. A kézműves kalapkészítés speciális szakmai technológiájának elsajátítására, kalap és fejdísz tervezési feladatok kivitelezésére ad lehetőséget a diákoknak. Az oktatás a tradícionális mellett innovatív technológiák ( 3D, lézervágás, vákumszívás, print) szakmai tartalmakba emelését is támogatja, kollaborálva a társműhelyekkel. A hagyományos kalapformák mellett a kreatív formázás alternatíváival , is megismerkedhetnek a hallgatók. Filc, nyúlszőr, és növényi (sinamy) alapanyagok megmunkálása zajlik a műhelyben.
Size of space
45 m2
Building
ONE
Floor
1
Room
O_107
Opening hours
9.00 - 17.00

Services

Bérmunka

A műhely infrastruktúra felhasználásával az alábbi egyedi vagy kis sorozatszámú munkák kivitelezését vállaljuk: gyártmányfejlesztés, prototipizálás, modellezés; fa-, és fémmegmunkálás; 3D nyomtatás; lézervágás, gravírozás; egyedi ajándéktárgyak gyártása (díszdoboz, díszpárna, füzet); kötöttárú gyártás

Eszközbérlés

MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés

A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121