Moholy-Nagy University of Art and Design

Kötőműhely

Services
A TechPark kötőműhelyében 7 db különböző típusú és gépfinomságú kéttűágyas kézi síkkötőgépen, 9 db egytűágyas kézi síkkötőgépen (Silver Reed LK150) és 8 db elektronikus vezérlésű kéttűágyas síkkötőgépen (Silver Reed SK 840) sajátíthatják el a diákok a gépi kötés alapjait. 3 db pántkötőgép és 1 db pertli kötőgép is rendelkezésre áll. Egyes fonalak kötésre alkalmassá tételét segíti a műhelyben lévő 2x4 fejes keresztcsévélőgép. A síkkötőgépeken készített lapok pulóverré, kardigánná, egyéb kötött termékké alakítását szegővarrógép és ketliző (láncoló varrógép) segíti.
Size of space
156 m2
Building
ONE
Floor
2
Room
O_202
Opening hours
9.00 - 17.00
Workhop leader

Services

Bérmunka

A műhely infrastruktúra felhasználásával az alábbi egyedi vagy kis sorozatszámú munkák kivitelezését vállaljuk: gyártmányfejlesztés, prototipizálás, modellezés; fa-, és fémmegmunkálás; 3D nyomtatás; lézervágás, gravírozás; egyedi ajándéktárgyak gyártása (díszdoboz, díszpárna, füzet); kötöttárú gyártás

Eszközbérlés

MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés

A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121