Moholy-Nagy University of Art and Design

Rajz & Plasztika műterem

Services
A rajzi és plasztikai műterem az egyetemen zajló vizuális művészeti stúdiumok helyszínéül szolgál. A műterem elsősorban az alapképzési ábrázolási kurzusoknak, rajzi, plasztikai és színes tanulmányi gyakorlatoknak, illetve azokhoz kapcsolódó elméleti előadásoknak ad teret. A tantervi kurzusok idején kívül, a hallgatók a műterem oktatóinak engedélyével, egyeztetett időben egyéni műtermi feladatokra is használhatják a műtermet.
Size of space
229 m2
Building
TWO
Floor
2
Room
T_213
Opening hours
9.00 - 17.00
Quick links

Services

Bérmunka

A műhely infrastruktúra felhasználásával az alábbi egyedi vagy kis sorozatszámú munkák kivitelezését vállaljuk: gyártmányfejlesztés, prototipizálás, modellezés; fa-, és fémmegmunkálás; 3D nyomtatás; lézervágás, gravírozás; egyedi ajándéktárgyak gyártása (díszdoboz, díszpárna, füzet); kötöttárú gyártás

Eszközbérlés

MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés

A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121