Moholy-Nagy University of Art and Design

Szitanyomó műhely

Services
A nyomó műhely szitakészítésre (kivéve levilágító film nyomtatása) alkalmas. - egy hatasztalos, hatfejes trikónyomó géppel, illetve - egy 8 méteres 160 cm es széles iparifilc borítású nyomóasztallal rendelkezik. Lehetőség van szitanyomatok készítésére egy vagy több színben. A trikónyomó gépen 6 színnel A3-as méretig, a nyomóasztalon egy színnel 8 méter hosszig. Karussel használat és bérlés, szitakészítés, extra méretű anyag nyomása, hőprés.
Size of space
132 m2
Building
TWO
Floor
1
Room
T_112
Opening hours
8.00 - 16.00
Workhop leader

Services

Bérmunka

A műhely infrastruktúra felhasználásával az alábbi egyedi vagy kis sorozatszámú munkák kivitelezését vállaljuk: gyártmányfejlesztés, prototipizálás, modellezés; fa-, és fémmegmunkálás; 3D nyomtatás; lézervágás, gravírozás; egyedi ajándéktárgyak gyártása (díszdoboz, díszpárna, füzet); kötöttárú gyártás

Eszközbérlés

MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés

A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121