Moholy-Nagy University of Art and Design

Szövőműhely

Services
A szövőműhely alapfeladata a szövött anyag tervezést tanuló hallgatók részére, szövéstechnológiai és szövetszerkezettani elméleti és gyakorlati ismeretek átadása, a szövés alapjaitól a digitális szövettervezésig. A műhelyben kézi szövéssel készülhetnek mintadarabok, anyagkísérletek akár egyedi nagyobb méretű munkák. A munkák készülhetnek, asztali vagy nagyméretű 4-6 nyüstös szövőszéken, illetve digitális vezérlésű 24 nyüstös kézi szövőszéken. További szolgáltatások – végzett hallgatóinknak: - Felvetés - Csévélés - Elektronikus szövőszék használata, műhelyhasználattal - Nagy, mechanikus szövőszék használata, műhelyhasználattal
Size of space
78 m2
Building
ONE
Floor
2
Room
O_202
Opening hours
9.00 - 17.00
Workhop leader

Services

Bérmunka

A gyakorlati képzés helyszínein jól felszerelt műhelyek állnak rendelkezésre a technikákat és technológiákat jól ismerő művésztanárokkal, szakemberekkel. Lehetőség van a szakemberek közreműködésével/kivitelezésében való munkák megrendelésére.

Eszközbérlés

MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés

A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121