Moholy-Nagy University of Art and Design

Textilfelvető műhely

Services
A felvető gépen történik a nagy szövőszékek lánchengerének felvetése. A szövéshez szükséges hosszirányú fonalrendszert (láncfonal) a szövőszék lánchengerére megadott fonalszámban, sűrűségben és hosszúságban, egyenletes feszességgel kell felhengerelni, a szövés megkezdése előtt. Potenciális veszélyek: Oktató nélkül a műhelyben tartózkodni tilos. Az eszközök használatára balesetvédelmi oktatás és betanítás után van lehetőség. Műhelyhasználati szabályzat az ajtón kifüggesztve.
Size of space
23 m2
Max amount of people
10
Building
TWO
Floor
1
Room
T_018
Opening hours
9.00-17.00

Services

Bérmunka

A műhely infrastruktúra felhasználásával az alábbi egyedi vagy kis sorozatszámú munkák kivitelezését vállaljuk: gyártmányfejlesztés, prototipizálás, modellezés; fa-, és fémmegmunkálás; 3D nyomtatás; lézervágás, gravírozás; egyedi ajándéktárgyak gyártása (díszdoboz, díszpárna, füzet); kötöttárú gyártás

Eszközbérlés

MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés

A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121