Moholy-Nagy University of Art and Design

Üvegtechnikai labor

Services
Az üvegtechnika laborban lehetőség van gázégő mellett melegüveg alakításra. A vágóasztal a síküveg darabolására, ólomüveg készítésre, ragasztásra nyújt lehetőséget. A terem mellett található kemencetérben egész évben az üveg melegen történő alakítására alkalmas kemencék és időszakosan működő üvegfúvó huta található. Potenciális veszélyek: Oktató nélkül a műhelyben tartózkodni tilos. Az eszközök használatára balesetvédelmi oktatás és betanítás után van lehetőség.
Size of space
30 m2
Building
TWO
Floor
-1
Room
T_-126
Opening hours
9.00 - 17.00
Workhop leader

Services

Bérmunka

A gyakorlati képzés helyszínein jól felszerelt műhelyek állnak rendelkezésre a technikákat és technológiákat jól ismerő művésztanárokkal, szakemberekkel. Lehetőség van a szakemberek közreműködésével/kivitelezésében való munkák megrendelésére.

Eszközbérlés

MOME TechPark saját felszerelések, gépek valamint az együttműködő partnereink által forgalmazott eszközök bérbeadása is lehetséges.

Helyszínbérlés

A műhelyházak műhelyei, belső és külső terei alkalmasak 10-150 fős rendezvények lebonyolítására, meeting, konferencia (plenáris és szekció ülések), kiállítás, bemutatók, fogadások, filmvetítés és szakmai workshop-ok megtartására.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121