Moholy-Nagy University of Art and Design

Cultural Management application

Requirements
Application procedure
Costs
Programme starting in September 2024
Postgraduate courses can be followed after obtaining a BA or MA diploma certificate. These postgraduate trainings build on previous studies. During its 2-4 semesters, students can acquire deeper knowledge, a broader expertise and a higher proficiency in their selected fields.

Requirements

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy egy középfokú 'C' típusú nyelvvizsga, főiskolai vagy egyetemi szintű, illetve BA vagy MA végzettség megléte szükséges a tanulmányok elkezdéséhez. A szakirányú továbbképzés az alábbi területekhez, illetve képzési ágakhoz besorolt tudományágban/művészeti ágban szerzett, oklevéllel igazolt főiskolai végzettségre és szakképzettségre, illetve többciklusú képzési rendszerben ezen tudományterületekhez besorolt BA végzettségre és szakképzettségre épül: - Bölcsészettudomány - Társadalomtudományok - Gazdaságtudományok - Jogi és igazgatási - Művészet - Művészetközvetítés – Pedagógusképzés. 

Application procedure

1.step

Jelentkezési határidő: A jelentkezési határidőről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A jelentkezési lap IDE kattintva érhető el.

A nyelvvizsgát és a diploma oklevél szkennelt másolatát szintén egy online tárhelyre várjuk feltölteni, aminek az elérhetőségét a jelentkezési lap kitöltése után egy automatikus válasz e-mailben küldjük el a jelentkezőknek.

A jelentkezés díja 5.000 Ft, aminek befizetési felülete IDE kattintva érhető el.
 

2.step

A felvételi interjúk napja: A felvételi interjú napjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Costs

MOME a felvételi eljáráshoz kapcsolódó különeljárási díjat határoz meg, melynek összege 5.000 Ft/jelentkezés. A befizetési felülete IDE kattintva érhető el.

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121