MOME Virtuális Nyílt Nap 2020

MOME Virtuális Nyílt Nap | 2020. november 27. péntek, 9:00-19:00 

Tanulj Közép-Európa legmodernebb design- és művészeti egyetemén!

Szeretettel várunk mindenkit a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem első online nyílt napján.
Célunk, hogy a járvány okozta helyzet ellenére is, a felsőfokú tanulmányait a MOME-n kezdő vagy folytató fiatalok számára, a lehető leginformatívabb és legrészletesebb betekintést tudjunk nyújtani.

Eseményeinken való részvétel regisztrációhoz kötött, mely alapján a tájékoztató anyagokat és a részvételről szóló igazolást a regisztráltak számára meg tudjuk küldeni.

A programok többsége Zoom/Webinar formájában történik, az ezekhez kapcsolódó linkek a programok mellett lesznek megtalálhatóak. A webinar programokon a résztvevőknek lehetőségük adódik arra, hogy a kérdéseiket írásban feltegyék, amelyek a tájékoztatók, beszélgetések végén megválaszolásra kerülnek.
A kiscsoportos portfólió-bemutatás és konzultáció események külön regisztrációt igényelnek, ez ezeknél a programoknál fel van tüntetve.
Minden szak külön tartja meg a BA és MA képzéseihez a bemutatkozó eseményeit, amelyeket az alábbiakban, szakonként részletezünk.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a szakos programokon túl az oldalon tájékozódhatsz a felvételi eljárási rendről, a campust bemutató játékon keresztül bepillantást nyerhetsz tevékenységeinkbe, tereinkbe, információt szerezhetsz a PreMOME előkészítő iskolánkról és a MOME Open képezésekről, és a GYIK-ban választ kaphatsz a leggyakrabban előforduló kérdésekre is.

 

Kérdés esetén

        • ha szakokra vonatkozó kérdésed van, azokat elsősorban a Nyílt Nap során zajló élő eseményeken tudod feltenni, illetve kérdéseidre a szakos tájékoztatókon, beszélgetésen fogsz választ kapni. Ha ezeken túlmenően lennének kérdéseid, azokat a szakos oldalakon kihelyezett e-mail címeken tudod feltenni

    • ha a felvételi eljárásra vonatkozóan szeretnél információt kapni, tájékozódj a Tanulmányi Információs Központ oldalán, olvasd el az erre vonatkozó GYIK-ot vagy kérdésedet küldd a tanulm@mome.hu e-mail címre

    • ha általános kérdésed van, írj a brand@mome.hu e-mail címre

Kívánjuk, hogy Te is részese lehess egyetemünk életének, és az itt megszerzett tudással, tapasztalattal és egész életre szóló kapcsolatokkal gazdagodva hamarosan a jövőt formáló tervezők, alkotók hazai és globális közösségéhez tartozhass!

 

Alapképzések nyílt napi programjai

 

Mesterképzések nyílt napi programjai

 

Itt tájékoztatást kaphatsz

             

 

Kövess minket

Facebook | Flickr | Instagram | LinkedIn | designisso

News