Bráda Judit habilitációs előadása

A Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Bráda Judit egyetemi docens, öltözékkiegészítő tervező habilitációs előadására.

A szakértő bizottság elnöke Baráth Hajnal DLA egyetemi tanár, Metropolitan Egyetem, tagjai Koós Pál DLAegyetemi tanár, MOME és Barcza Dániel DLA habil. egyetemi docens, MOME

Program:

9.00 - 9:45: Nyilvános szakmai kollokvium - Tudományos és oktatói pályakép

Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel. Sikeres eredmény után az esemény folytatódik az oktatási előadással.

10.30 - 11.30: oktatási előadás: Fonott technikákkal létrehozott térbeli konstrukciók – Spatial constructions created by interlaced techniques, angol nyelvű összefoglaló 

Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel.

Event information

Időpont: 2022. december 2. 9:00
Helyszín: MOME Auditórium

More events

A Magyar Kulturális Antropológiai Társaság (MAKAT), a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Elméleti Intézete és a MAKAT Művészet- és Dizájnantropológia Műhely Művészet + Dizájn + Antropológia címmel konferenciát szervez.

Ha megtapsolom a harangot címmel a Trafóban december 6-án látható dokufikció-előadás, melynek témája az autizmus spektrumzavarral élő fiatal felnőttek egymásétól is eltérő, sokféle és egyedi világtapasztalata, kapcsolódásai: kapcsolódás a külvilághoz, egy másik emberhez, egymás belső világaihoz a felnőttkor küszöbén.

Szombat Éva, a Fotográfia BA szak oktatójának "I Want Orgasm Not Roses" című, könyvbemutatóval egybekötött kiállításmegnyitója december 1-én lesz a Longtermhandstand Galériában.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121