Szoboszlai János habilitációs előadása

A Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szoboszlai János PhD egyetemi docens A kortárs képzőművészeti tevékenység gazdasági alapjai című habilitációs előadására.

A szakértő bizottság elnöke Szentpéteri Márton PhD egyetemi tanár, tagjai Ébli Gábor PhD habil. egyetemi docens és Földényi F. László PhD egyetemi tanár 

15.00 - 15:45: Nyilvános szakmai kollokvium - Tudományos és oktatói pályakép 
Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel. Sikeres eredmény után az esemény folytatódik az oktatási előadással. 

16.30 - 17.30: oktatási előadás: A kortárs képzőművészeti tevékenység gazdasági alapjai. 

Angol nyelvű rész (15 perc): esettanulmány - The Position of Artwork-Artist Brand Within the Institutional Frame of Art 
Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel. 

Event information

Időpont: 2022. november 15. 15:00
Helyszín: MOME Auditórium

More events

A Magyar Kulturális Antropológiai Társaság (MAKAT), a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Elméleti Intézete és a MAKAT Művészet- és Dizájnantropológia Műhely Művészet + Dizájn + Antropológia címmel konferenciát szervez.

Ha megtapsolom a harangot címmel a Trafóban december 6-án látható dokufikció-előadás, melynek témája az autizmus spektrumzavarral élő fiatal felnőttek egymásétól is eltérő, sokféle és egyedi világtapasztalata, kapcsolódásai: kapcsolódás a külvilághoz, egy másik emberhez, egymás belső világaihoz a felnőttkor küszöbén.

Szombat Éva, a Fotográfia BA szak oktatójának "I Want Orgasm Not Roses" című, könyvbemutatóval egybekötött kiállításmegnyitója december 1-én lesz a Longtermhandstand Galériában.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121