VHS délután | A Gonosz Bálna

2020. szeptember 19. 16:00 ISBN Könyv+Galéria Budapest, Víg utca 2.

A Gonosz Bálna kiállítás keretében a kiállító művészek kedvenc videóiból VHS délutánt rendezünk a galériában. Újra találkozhatunk Lindával, Quinn Mallory-val és kedvenc reklámjaink és rajzfilmjeink vagy Scooter sarkadi látogása se maradhatnak ki.

Az esemény a járványhelyzet miatt regisztrációhoz kötött, melynek menete a következő:

1. Csekkold le, hogy milyen időpontok vannak és melyikre van még hely. A táblázatban különböző színekkel jelöltük az egyes intervallumokat. A kitöltetlen sorok jelentik a szabad időpontokat. Minden időintervallum 30 perces és 15 ember tud regisztrálni. Célunk, hogy a rendezvény során végig kényelmesen elférjünk és be tudjuk tartani a távolságtartásra vonatkozó ajánlásokat. Foglalt időpontok itt érhetőek el.

2. Gondold ki,melyik időpont lenne számodra megfelelő és nyisd meg a kérdőívet az alábbi linken! Add meg a neved, valamint az e-mail címed is ezen a regisztrációs lapon.

3. Végeztél is! A rendszer nem küldd e-mailes visszaigazolást, így kérünk, erre ne várj. Amennyiben kitöltötted a kérdőívet, úgy szeretettel várunk az eseményen az általad megjelölt időpontban.

A járványügyi helyzetre való tekintettel, fenntartjuk a programváltoztatás jogát, de amennyiben valami változik, esetleg a rendezvény elmarad, úgy e-mailben értesítünk!

Az eseményre kérünk feltétlen hozz maszkot, kézfertőtlenítővel pedig mi készülünk.

Köszönjük az együttműködésed!

Facebook esemény

Publikálva: 2020-09-15 12:44:00