FORMA NORMA

2021.06.25-26. MOME Campus/Zoom

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Formatervező BA és MA szakjai összefogtak, hogy a szakmát, az oktatókat, illetve a leendő, a jelenlegi és a már végzett hallgatókat összekovácsoló, hagyományteremtő eseményt hozzanak létre.

Céljuk, hogy támogassák hallgatóik jövőbeli elhelyezkedését a kreatív iparban kapcsolatépítés, inspiráló karrierutak bemutatása, különféle workshopok és bemutatkozási lehetőségek révén.

Az esemény bárki számára nyitott és ingyenes, de előzetes regisztrációt igényel.

Dátum: 2021. június 25-26.
Helyszín: Zoom/MOME campus

Program

Az esemény első napján, pénteken számos olyan formatervezői karrierutat ismerhetsz majd meg volt diákjaink előadásaiból, mely inspiráló példaként szolgálhat minden szakma iránt elkötelezett hallgató számára. Az előadásokat három nagyobb tematikus blokkba rendeztük és mindegyiket kerekasztalbeszélgetéssel zárjuk, ahol bárki kérdezhet majd az előadóktól.

A három blokk:

START-UP - Építs karriert önállóan egy jó ötlet köré!
IN-HOUSE - Csatlakozz egy menő cég termékfejlesztő csapatához!
STUDIO - Dolgozz változatos projekteken egy design stúdióban!

Szombaton különféle workshopokon lesz lehetőséged betekintést nyerni oktatóink, hallgatóink és meghívott vendégeink izgalmas projektjeibe, illetve készülünk néhány meglepetés programmal is!

A pontos menetrendről és az előadók listájáról a következő pár hétben szerezhettek tudomást, ha követitek az esemény oldalát.

Az esemény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósulhat meg.

Közreműködők: @uglybutuseless | Facebook esemény

Publikálva: 2021-05-13 23:19:00

Hírek