Balogh Zsolt Péter habilitációs előadása

A MOME Doktori Iskolája tisztelettel meghívja Önt Balogh Zsolt Péter formatervező, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa habilitációs előadására iparművészet tudományágban.

A szakértő bizottság elnöke Koós Pál DLA egyetemi tanár, MOME Design Intézet, tagjai Szentpéteri Márton PhD egyetemi tanár, PhD programvezető és Menasági Péter DLA habil. egyetemi docens, Magyar Képzőművészeti Egyetem Szobrász tanszék

11.00 - Nyilvános szakmai kollokvium - Alkotói és oktatói pályakép
Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel. Sikeres eredmény után az esemény folytatódik az oktatási előadással

12.30 - oktatási előadás: „Motívumok harca” – Formamotívumok síkban és térben / Formal motives in plane and space

Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel.

Event information

Időpont: 2023. február 1. szerda, 11:00 óra
Helyszín: MOME Auditórium

More events

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

Geszler Mária, a kortárs magyar kerámiaművészet meghatározó alakja előadást tart a MOME-n március 22-én 16 órakor.

Máté Gábor DLA habil. Balogh Rudolf-díjas fotográfus, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia BA szakvezetőjének ‘The Apples of Their Eyes’ címmel nyílt kiállítása 2023. március 15-én 12 órakor a jeruzsálemi Yossi Nahmias Fotográfia Galériában (Department of Photographic Communication Hadassah Academic College).
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121