Bráda Judit habilitációs előadása

A Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Bráda Judit egyetemi docens, öltözékkiegészítő tervező habilitációs előadására.

A szakértő bizottság elnöke Baráth Hajnal DLA egyetemi tanár, Metropolitan Egyetem, tagjai Koós Pál DLAegyetemi tanár, MOME és Barcza Dániel DLA habil. egyetemi docens, MOME

Program:

9.00 - 9:45: Nyilvános szakmai kollokvium - Tudományos és oktatói pályakép

Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel. Sikeres eredmény után az esemény folytatódik az oktatási előadással.

10.30 - 11.30: oktatási előadás: Fonott technikákkal létrehozott térbeli konstrukciók – Spatial constructions created by interlaced techniques, angol nyelvű összefoglaló 

Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel.

Event information

Időpont: 2022. december 2. 9:00
Helyszín: MOME Auditórium

More events

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

The MOME Doctoral School kindly invites you to Ágnes Karolina Bakk's dissertation defense.

Mi kell ahhoz, hogy a dolgok működjenek? Az elmúlt évtizedekben sok minden megváltozott. Van, ami lényegesen jobb lett, van, amiről úgy érezzük, hogy félresiklott. Mi ilyenkor a teendő? Elviselni, megjavítani, helyettesíteni vagy újat teremteni? Hogyan változott a reziliencia fogalma ötven évvel ezelőtti születése óta?
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121