Business of Saving the World I Masterclass MOME

Azt gondolhatod, hogy nem azért dolgozol, hogy megmentsd a világot, de a világ megmentése jó üzlet lehet.

Ezen a mesterkurzuson megtudhatja, hogyan lehet a céltisztaságon és a homályos marketingüzeneten túl pozitív hatást elérni az üzleti életben, és hogyan alakíthatja azt valódi üzleti hajtóerővé. A fenntartható és hatásos vállalkozás üzleti modellezési technikáinak elméleti megismerése, a pozitív összegű üzleti modellek kidolgozására és a többpárti innovációs ökoszisztémák kiépítésére irányuló workshopokon, az esettanulmányok részletes boncolgatásán keresztül új és kortárs képet kaphat a hatásos üzletről.

A személyesen tartott budapesti tanfolyam a MOME OPEN szervezésében valósul meg. 

További információk: http://open.mome.hu/business-of-saving-the-world/

Event information

Időpont: 2022. szeptember 12. - 2022. szeptember 17.

More events

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

Geszler Mária, a kortárs magyar kerámiaművészet meghatározó alakja előadást tart a MOME-n március 22-én 16 órakor.

Máté Gábor DLA habil. Balogh Rudolf-díjas fotográfus, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia BA szakvezetőjének ‘The Apples of Their Eyes’ címmel nyílt kiállítása 2023. március 15-én 12 órakor a jeruzsálemi Yossi Nahmias Fotográfia Galériában (Department of Photographic Communication Hadassah Academic College).
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121