Egy anyagötlettől a nemzetközi elismerésekig (szakmai kerekasztal beszélgetés)

Találkozzunk a Budapest Design Material Library első önálló kerekasztal-beszélgetésén!

Találkozzunk a Budapest Design Material Library első önálló kerekasztal-beszélgetésén!
A Magyar Divat & Design Ügynökség és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem együttműködésében létrejött Budapest Design Material Library a világ leginnovatívabb és legkorszerűbb anyagmintáit mutatja be a hazai és régiós közönség számára. 

A Budapest Design Material Library -a MOME UP épületében – a világhírű Material Connexion tagjaként folyamatosan frissülő adatbázissal és kreatívipari eseményekkel, kerekasztal-beszélgetésekkel és workshopokkal várja az érdeklődőket.

2022. június 16-án kerül megrendezésre a könyvtár első kerekasztal-beszélgetése, ahol a Material Connexion hazai vonatkozásairól lesz szó.

A rendezvény előzetes regisztrációhoz kötött.

Rendezvény leírás és regisztrációs link:

https://www.facebook.com/events/547447020308841?ref=newsfeed

Időpont: 2022. június 16. 18:00 (csütörtök), előtte 17:30-tól tárlatvezetés a Budapest Design Material Libraryben Püspök Balázzsal
Helyszín: Moholy-Nagy Művészeti Egyetem 1121 Budapest, Zugligeti út 9-25. MOME UP 4. emelet 402. co-working terem

Az esemény nyelve: magyar  

Résztvevő elődadók:

Event information

A Magyar Divat & Design Ügynökség és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem együttműködésében létrejött Budapest Design Material Library a világ leginnovatívabb és legkorszerűbb anyagmintáit mutatja be a hazai és régiós közönség számára.

More events

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

Geszler Mária, a kortárs magyar kerámiaművészet meghatározó alakja előadást tart a MOME-n március 22-én 16 órakor.

Máté Gábor DLA habil. Balogh Rudolf-díjas fotográfus, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia BA szakvezetőjének ‘The Apples of Their Eyes’ címmel nyílt kiállítása 2023. március 15-én 12 órakor a jeruzsálemi Yossi Nahmias Fotográfia Galériában (Department of Photographic Communication Hadassah Academic College).
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121