FORMA NORMA // Inspiráló előadások - Andrea Ruggiero és Jens Gijbels

A következő rendkívüli FormaNorma eseményünk meghívott előadói Andrea Ruggiero és Jens Gijbels. Az előadásaik után ezúttal a Jens Gijbels vezette Future Design Studio kurzus záróeseményével folytatódik a program, valamint megtekinthető lesz a másodéves Forma MA évfolyam interaktív kiállítása is.

A MOME Formatervező szakjai idén is kétheti rendszerességgel szerveznek inspiráló előadásokat a formatervezés legkülönbözőbb témáiban. 
Oktatóinkkal, volt hallgatóinkkal és a szakma képviselőivel beszélgetünk formatervezés jelenéről és jövőjéről, határterületeiről, fontos dilemmáiról és kérdéseiről. Az alkalmak nem csak inspirációt jelentenek, hanem kapcsolódást is a közösséghez.

A következő rendkívüli FormaNorma eseményünk meghívott előadói Andrea Ruggiero és Jens Gijbels. Gyertek és hallgassátok meg őket november 22-én, szerdán 17:00 és 19:00 óra között a Gond-űzőben. 19.00 órától a Jens Gijbels vezette Future Design Studio kurzus záróeseményével folytatjuk a programot. A másodéves Forma MA évfolyam interaktív expo-ját a Gondűzőben nézhetitek meg!

Jens Gijbels a Fundamentals Academy (NL) alapítója, elkötelezett tervező, akinek szenvedélye egy hatékonyabb kreatívipar előmozdítása. A Fundamentalsnál egy olyan csapatot vezet, amely elkötelezett amellett, hogy oktatási programokon és együttműködéseken keresztül képessé tegye a következő generációt. Jens aktívan részt vesz a Fundamentals Academy innovatív kutatási kezdeményezéseiben, és a design új kihívásaival és trendjeivel foglalkozik. Az ő neve alatt fut a Future Design Studio kurzus a MOME-n. Az eseményen többet hallhatsz a Future probing módszertanról is!

Andrea Ruggiero az Andrea Ruggiero Design vezetője és kreatív igazgatója, és széles körű tapasztalattal rendelkezik termékek, arculatok, csomagolások tervezése terén. Korábban számos tervezőirodával dolgozott együtt. Andrea a Razorfish vezető tervezője is volt, ahol a Physical Solutions Lab részeként a következő generációs digitális kommunikációs eszközök fejlesztéséért és új termék-felhasználói forgatókönyvek meghatározásáért volt felelős. Munkáit számos díjra választották, többek között az Interior Design's Best of Year, több Good Design díj, a Green Good Design Award, a D&AD Award és az IDEA / International Design Excellence Award díjaira.

Az előadás a karrierfolyamatokra és tapasztalatokra hangsúlyt fektető előadásokból áll, hogy inspiráló képet mutasson a legújabb tervezői generáció számára. 

Event information

Dátum: 2023.11.22.
Helyszín: MOME Gond-űző

Az előadások nyelve angol.

More events

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121