Göde András habilitációs előadása

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Doktori Iskolája tisztelettel meghívja Önt Göde András Ferenczy Noémi-díjas belsőépítész tervező, a MOME Építészeti Intézete egyetemi docensének habilitációs előadására.

Időpont: 2022. október 7. péntek 10:00
Helyszín: MOME Base, B_201a terem
 

A szakértő bizottság elnöke Szentpéteri Márton PhD egyetemi tanár MOME Doktori Iskola, tagjai: Bachmann Bálint DLA egyetemi tanár, Budapesti Metropolitan egyetem és Illés Anikó PhD habil. egyetemi docens, MOME Elméleti Intézet

10.00 - 10.45: Nyilvános szakmai kollokvium - Alkotói és oktatói pályakép
Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel. Sikeres eredmény után az esemény folytatódik az oktatási előadással ugyanazon a platformon.

11.30 - 12.30: A 3 K (konstrukció, kompozíció és kommunikáció) mint az építészet pillérei - oktatási előadás

Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel.

Event information

Időpont: 2022. október 7. péntek 10:00
Helyszín: MOME Base, B_201a terem

More events

New Yorkból látogat egyetemünkre március végén Mirko Ilić tervezőgrafikus, plakátművész, a globális tervezőgrafikusi szcéna elismert alkotója.

Margeaux Claude kétszeres Fulbright ösztöndíjas keramikusművész március 27-én előadást tart a MOME-n.

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121