Karrierutak – a Manage [It] Yourself is szerepel a Budapest Design Week programjai között

A MOME Design- és Művészetmenedzsment MA képzésének hallgatói által szervezett tematikus rendezvénysorozat következő alkalmára az idén húszéves Design Week keretén belül látogathatunk el, ahol az elmúlt évtizedben végzett alumnik mesélnek majd tapasztalataikról.

A Design- és művészetmenedzsment szak tizedik éve rendez szakmai kerekasztalokat Manage [it] Yourself címen az alkotók és a menedzserek együttműködéséről, illetve az önmenedzselésről. A név egy, a művészeti szférában aktuálisan felfedezhető jelenségre utal: az eddig önmenedzselést végző hazai designerek felől egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy egy olyan szakemberrel dolgozzanak együtt, aki biztosítja számukra a jól szervezett, finanszírozható működést. 

Október 5-én, csütörtökön visszatekintő prezentációkra várják az érdeklődőket, melynek összefoglaló címe: Karrierutak. Ez alkalommal az elmúlt évtizedben a szakon végzettek egy-egy projekt révén mutatják be tapasztalatukat a design és a művészet menedzseléséről. A rövid vetítéseket követően a résztvevőknek lehetőségük lesz kérdéseket is feltenni. 
 

Event information

Időpont: 2023.10.05., 15:00-18:00
Helyszín: MOME Gondűző

Az esemény nyelve magyar.

More events

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121