MOME Fashion Show

A nemzetközi divatiskolák jól bevált gyakorlatához hasonlóan, a nemzetközi divathetek ritmusához igazodva, 3 év kihagyás után, idén végre újra megrendezzük a MOME FASHION SHOW-t Kele Ildikó és Tomcsányi Dóri szakmai vezetésével. A Divatshown és a kiállításon egy szelekciót láthatunk az elmúlt 3 év BA Textiltervezés és MA Divat- és textiltervezés Szakos diplomamunkáiból.

A MOME Fashion Show célja, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújtson az egyetem divat- és textiltervező hallgatói számára, ezáltal egy szélesebb közönség ismerhesse meg a jövő tervezőgenerációját.

Megközelítési és parkolási információ: Javasoljuk az eseményt tömegközlekedéssel megközelíteni.  Széll Kálmán térről a 22, 22A a Szép Ilona megállótól 5 perc séta, vagy az 56A, 61-es villamossal a Budagyöngye megállótól 8 perc séta. A 222-es busz közvetlenül az egyetem előtt áll meg. Parkolás a Zugligeti úti közterületi parkolóhelyeken megoldható, ami ingyenes.

Event information

Az esemény belépőjeggyel látogatható. A jegy ára: 2500 Ft/fő

Jegyvásárlás

More events

A Magyar Kulturális Antropológiai Társaság (MAKAT), a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Elméleti Intézete és a MAKAT Művészet- és Dizájnantropológia Műhely Művészet + Dizájn + Antropológia címmel konferenciát szervez.

Ha megtapsolom a harangot címmel a Trafóban december 6-án látható dokufikció-előadás, melynek témája az autizmus spektrumzavarral élő fiatal felnőttek egymásétól is eltérő, sokféle és egyedi világtapasztalata, kapcsolódásai: kapcsolódás a külvilághoz, egy másik emberhez, egymás belső világaihoz a felnőttkor küszöbén.

Szombat Éva, a Fotográfia BA szak oktatójának "I Want Orgasm Not Roses" című, könyvbemutatóval egybekötött kiállításmegnyitója december 1-én lesz a Longtermhandstand Galériában.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121