MOME Fashion Show

A nemzetközi divatiskolák jól bevált gyakorlatához hasonlóan, a nemzetközi divathetek ritmusához igazodva, 3 év kihagyás után, idén végre újra megrendezzük a MOME FASHION SHOW-t Kele Ildikó és Tomcsányi Dóri szakmai vezetésével. A Divatshown és a kiállításon egy szelekciót láthatunk az elmúlt 3 év BA Textiltervezés és MA Divat- és textiltervezés Szakos diplomamunkáiból.

A MOME Fashion Show célja, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújtson az egyetem divat- és textiltervező hallgatói számára, ezáltal egy szélesebb közönség ismerhesse meg a jövő tervezőgenerációját.

Megközelítési és parkolási információ: Javasoljuk az eseményt tömegközlekedéssel megközelíteni.  Széll Kálmán térről a 22, 22A a Szép Ilona megállótól 5 perc séta, vagy az 56A, 61-es villamossal a Budagyöngye megállótól 8 perc séta. A 222-es busz közvetlenül az egyetem előtt áll meg. Parkolás a Zugligeti úti közterületi parkolóhelyeken megoldható, ami ingyenes.

Event information

Az esemény belépőjeggyel látogatható. A jegy ára: 2500 Ft/fő

Jegyvásárlás

More events

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

The MOME Doctoral School kindly invites you to Ágnes Karolina Bakk's dissertation defense.

Mi kell ahhoz, hogy a dolgok működjenek? Az elmúlt évtizedekben sok minden megváltozott. Van, ami lényegesen jobb lett, van, amiről úgy érezzük, hogy félresiklott. Mi ilyenkor a teendő? Elviselni, megjavítani, helyettesíteni vagy újat teremteni? Hogyan változott a reziliencia fogalma ötven évvel ezelőtti születése óta?
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121