Social Impact Hackathon - Artificial Intelligence for Green Cities

Tanulj a mesterséges intelligenciáról, mutasd be a legjobb ötletedet, és nyerj 1000 eurót és egy tanulmányutat Angliába!

A MOME Innovációs Központ a British Council Magyarországgal, a Budapest Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal, az EIT Health InnoStars-zal és a Budapesti Közlekedési Központtal közösen hackathont rendez a "Mesterséges intelligencia a zöld városokért" témakörben.

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akiknek szívügye a fenntarthatóság, és akiket érdekel az innováció és a kreatív problémamegoldás. Interdiszciplináris csapatokban dolgozhattok együtt és hozhattok létre mesterséges intelligencia alapú megoldásokat, amelyek a városi területeken élő emberek életének javítására összpontosítanak azáltal, hogy fenntarthatóbbá és környezetbarátabbá teszik azokat.

A győztes csapat 1000 eurós pénzdíjat vihet haza, és egy tanulmánytat nyer Bristolba, az Egyesült Királyság egyik legfenntarthatóbban működő városába! Itt a csapat találkozik más országok nyerteseivel, és meglátogathat a témában az érintett intézményeket és projekteket. A tanulmányútra 2024 márciusában kerül sor.

Megjegyzés: A részvételhez nem kell mesterséges intelligencia alaptudás, mivel a hackathonon a mesterséges intelligencia alapjairól szóló képzésre is sor kerül! A helyszínen a mentorok minden csapatot támogatni fognak a folyamat során. A rendezvény angol nyelven zajlik, így angol nyelvtudás szükséges a részvételhez!

További információ: https://mome.hu/en/social-impact-hackathon
Regisztráljon november 27-ig a következő címen: https://form.typeform.com/to/yljkyri6?typeform-source=mome.hu

Event information

Mikor: 2023. december 7-9.
Hol: MOME TWO
Jelentkezési határidő: 2023. november 27.

More events

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121