Sustainable Business Model Design szeminárium Lorenzo Massa-val

Milyen típusú fenntartható üzleti modellek közül lehet választani? Milyen megoldásokat kínálnak azok az ismétlődő környezeti, társadalmi és gazdasági kihívásokra? Hogyan alakíthatjuk ezeket a megoldásokat cselekvési sablonokká?

A MOME Business to Design kurzusának részeként vendégünk lesz Prof. Lorenzo Massa, aki az előadásában széles perspektívát kínál: a fenntartható üzleti modellek 45 lehetséges mintáját mutatja be, valamint a tervezésébe is beavatja a hallgatóságot. 

Megtudhatjuk: mi az a fenntartható üzleti modell és miért számít, továbbá a professzor elhozza nekünk nemrég megjelent könyvét “Sustainable Business Model Design - 45 Patterns” címmel. 

Az üzleti élet – a kezdő vállalkozásoktól, a kkv-kon át a nagy multinacionális vállalatokig – alapvetően meghatározzák a fenntartható fejlődés alakulását.
Lorenzo Massa a stratégia, az innováció, a tervezés és a fenntarthatóság területén kutat és tanít. A Business Design Lab ügyvezető igazgatója és az Aalborg University Business School stratégiai és üzleti modellek professzora.

Az eseményt a Global Voices at MOME, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány támogatja. 

Event information

Időpont: 2023.11.20., 18:00-19:00
Helyszín: MOME Auditórium

Az előadás nyelve angol.

More events

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121