Találkozások terei - konferencia

Szeretettel meghívjuk a budapest design week „Találkozások terei – építészeti és design” című szakmai konferenciájára

Október 13-án Találkozások terei címmel ingyenes szakmai konferenciát szervez a Budapest Design Week az építészet és a design neves hazai alkotói, egyetemi oktatók, hallgatók, többek közt Jakabfi-Kovács Boglárka MOME doktoranda részvételével a fesztivál központi helyszínén, a Néprajzi Múzeumban. Az érdeklődők három témablokkban, Közös tér építés – közösség építés, Emlékezetmintázatok köztereken és Múzeumok kiállító és foglalkoztató terei szekciócímmel hallgathatnak előadásokat és beszélgethetnek a résztvevőkkel.

https://budapestdesignweek.hu/program/talalkozasok-terei-2/

Event information

2022. október 13., 10:00 – 16:00
Néprajzi Múzeum, BDW kiállítóterem, Kürtő-tér
Budapest 1146, Dózsa György út 35.

More events

New Yorkból látogat egyetemünkre március végén Mirko Ilić tervezőgrafikus, plakátművész, a globális tervezőgrafikusi szcéna elismert alkotója.

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

Geszler Mária, a kortárs magyar kerámiaművészet meghatározó alakja előadást tart a MOME-n március 22-én 16 órakor.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121