TESTMASZKOK kiállítás I Budapesti Tavaszi Fesztivál

TESTMASZKOK címmel a Kiscelli Múzeum kiállításán, május 2. - június 25. között, a jelmez, mint autonóm vizuális kifejező eszköz látható meg.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében rendezett kiállításon három olyan női alkotó munkái szerepelnek, akik ennek a színházi formanyelvnek képviselői, és akik számára a jelmez vizuális nyelven „beszélő” animálható burok, mozgatható-változtatható lágy szobor.

Három MOME alumnánk: Bérczi Zsófia , Nagy Fruzsina és Szűcs Edit látványtervezők számára a színházi jelmez a vizuális közlés autonóm eszköze. 

Tovább az esemény Facebook oldalára:  https://www.facebook.com/events/320245736754028/ 

A Budapesti Tavaszi Fesztivál hivatalos leírása a programról:  https://budapestitavaszifesztival.hu/esemeny/testmaszkok/?fbclid=IwAR2EjJyulr_YKvC2z2-UIEUsOwRZNLHhxfbu2vMA-RGK07s44Ex4PKJHeDg 

Event information

More events

New Yorkból látogat egyetemünkre március végén Mirko Ilić tervezőgrafikus, plakátművész, a globális tervezőgrafikusi szcéna elismert alkotója.

Margeaux Claude kétszeres Fulbright ösztöndíjas keramikusművész március 27-én előadást tart a MOME-n.

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121