Újra MOME Fair!

A nagysikerű karácsonyi MOME Fair után, ismét szeretettel várunk mindenkit a MOME-s hallgatók vásárára, ahol több mint 60 tervezőszakos hallgató termékei közül válogathattok: lesznek printek, ékszerek, kerámiák, kiegészítők, ruhák és még megannyi egyedi apróság.

Minden vásárláshoz tombolaszelvény jár, a kisorsolt ajándékcsomagokat pedig a vásáron résztvevő tervezők alkotásaiból állítjuk össze.

Ha nem a vásárlás motivál, csak kíváncsi vagy min dolgoznak évközben a MOME-sok gyere el, nézz körül, beszélgess!

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ, Király utca 11.
Időpont: 2022. április 22., 14:00-20:00.

Gyertek és ünnepeljük együtt a tavaszt a belváros szívében!
Grafika: Venekei Dóri

Tovább a Facebook eseményre...

Event information

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ, Király utca 11.
Időpont: 2022. április 22., 14:00-20:00.

More events

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

The MOME Doctoral School kindly invites you to Ágnes Karolina Bakk's dissertation defense.

Mi kell ahhoz, hogy a dolgok működjenek? Az elmúlt évtizedekben sok minden megváltozott. Van, ami lényegesen jobb lett, van, amiről úgy érezzük, hogy félresiklott. Mi ilyenkor a teendő? Elviselni, megjavítani, helyettesíteni vagy újat teremteni? Hogyan változott a reziliencia fogalma ötven évvel ezelőtti születése óta?
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121