Elindult a Service Design szakirányú továbbképzés a MOME-n

Date:
Hazánkban elsőként indít Service Design szakirányú továbbképzést a MOME. A szolgáltatástervezés egy dinamikusan fejlődő szakma, itthon és külföldön egyaránt: egyre több cég és intézmény keres service designert annak érdekében, hogy az általa nyújtott szolgáltatások felhasználói élményét vagy a belső folyamatokat logikai, hatékonysági és kényelmi szempontok mentén tökéletesítse.

14 fő részvételével, 2023 szeptemberében kezdetét vette az ország első Service Design szakirányú továbbképzésre. A képzést vezető Csernátony Fanni és Barna Máté elmondták, hogy a hallgatók különböző háttérrel érkeztek, a közgazdaság, a bölcsészet, a marketing és a design szakmákból vegyesen.  
A képzés a Service Design Módszertani alapok kurzussal indult, melyet olyan órák követnek majd, mint a Kutatásmódszertan, a Mapping technikák, a Szakmai elmélet és a Mindset kurzusok. 

Bővebb információ a képzésről: https://mome.hu/hu/kepzesek/service-design 

More news

Hogyan alakíthatja a design a jövőt? Mi a design szerepe a társadalomban, mi a tervező feladata korunkban? Milyen területeken juthat döntő szerephez a tervezők szakértelme az elkövetkező években?

A MOME Campusán mutatták be legkülönlegesebb alkotásaikat

A MOME Animáció szak szervezésében médiaművészek és táncművészek reflektáltak arra, hogyan formálja át a technológia a magánéletünket, társadalmi és fizikai létünket.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121