MOME Photography MA az Art Market Budapesten

Date:
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem idén indította el angol nyelvű fotográfus mesterképzését, melynek célja, hogy olyan magas szintű autonómiával, nyitott szellemiséggel rendelkező alkotókat képezzen, akik érzékenyen és progresszíven reagálnak a világ kihívásaira.

A Photography MA hallgatói az Art Market Budapesten mutatkoznak be először 2022. október 6 és 9 között. 

Az alkotásokban felvillanó személyes történetek a jelenünket drámaian formáló helyzetekre, az identitás komplexitására reflektálnak, a családi gyökerek, a generációról generációra átélt élmények, történelmi korszakok egymásbafonódására hoznak példákat. A MOME Photography MA standját média és elmélet szakos hallgatók közösen tervezték meg, a fotográfiák mellett megjelenő grafikai és szöveges tartalmak az ő közreműködésük eredményei. A kiállított munkákon túl a fotográfia mesterképzésben résztvevő hallgatók portfólióit is lapozgathatják a látogatók, hogy  minél teljesebb keresztmetszetét kapják a képzésnek.

A vásáron szereplő hallgatók:

Bányász Anna, Elsa Berrien,Csenki Bianka, Detre-Czirják Laura, Idil Emiroglu, Eördögh Lola, Gajda Barnabás, Gajewszky Anna, Gutay Bálint, Grinberg Daniella, Hevele Zsófia, Karácsony Ákos, Koroknai Patricia, Kováts Gergely, Legát Franciska, Mari Ornella, Máli Fanni, Novák Doro, Nagy Iza, Sipos Lilla, Spanyár Judit, Süle Tamara, Szécsi Noémi, Szekeres Laura, Szepsi-Szűcs Lilla, Taródi-Nagy Konrád, Tóth Hunor, Tóth Richárd,  Varga Domonkos

Helyszín:

Art Market Budapest, Bálna Budapest, 
1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
AP205 számú stand

Időpontok:

Csütörtök, október 6.: 11:00-19:00
Péntek, október 7.: 11:00-21:00
Szombat, október 8.: 11:00-19:00
Vasárnap, október 9.: 11:00-19:00
 
Borítókép: Eördögh Emília Lola: My Good People, My God's People, 2021
Galéria: 
Legát Franciska: Pokoli Éden, 2021-22
Grinberg Daniella: Red Spots, 2022

More news

Hogyan válhat a gasztronómia valóban fenntarthatóvá? A körkörös étkezési kultúra éléréséhez vezető úton különleges mérföldkőhöz érkezett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a SALT. Közös kutatásuk során létrejött egy új, környezetterhelés nélkül használható tányér, amely lehetővé teszi, hogy fenntartható formában élvezhessük a csúcsgasztronómia kivételes fogásait.

A kézműves hagyományok iránti szenvedély, a fenntarthatóság, az innováció és az érzelmi kötődés jellemzi a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) új formatervező generációjának munkáit, amelyeket a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon tekinthetünk meg szeptember 22-24. között a Budapest Arénában. A Magyarországon egyedülálló szemlén a legfrissebb lakberendezési trendeket, bútorokat, világítástechnikai megoldásokat, burkolatokat, lakástextileket, kiegészítőket egyedülálló enteriőrökben tekinthetik meg az érdeklődők, az idei esemény középpontjában a design és természet kapcsolata áll.

Szabó Eszter Sára, Designelmélet MA szakos hallgató a galériák falán túlnyúló kiállítási tervével, míg a Design- és művészetmenedzsment mesterszakon tanuló Tereh Natasa és Bárány Sebestyén Teodor egy MOME Campusra tervezett hallgatói munkákat bemutató tárlat ötletével érdemelték ki a támogatást.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121