MOME Photography MA az Art Market Budapesten

Date:
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem idén indította el angol nyelvű fotográfus mesterképzését, melynek célja, hogy olyan magas szintű autonómiával, nyitott szellemiséggel rendelkező alkotókat képezzen, akik érzékenyen és progresszíven reagálnak a világ kihívásaira.

A Photography MA hallgatói az Art Market Budapesten mutatkoznak be először 2022. október 6 és 9 között. 

Az alkotásokban felvillanó személyes történetek a jelenünket drámaian formáló helyzetekre, az identitás komplexitására reflektálnak, a családi gyökerek, a generációról generációra átélt élmények, történelmi korszakok egymásbafonódására hoznak példákat. A MOME Photography MA standját média és elmélet szakos hallgatók közösen tervezték meg, a fotográfiák mellett megjelenő grafikai és szöveges tartalmak az ő közreműködésük eredményei. A kiállított munkákon túl a fotográfia mesterképzésben résztvevő hallgatók portfólióit is lapozgathatják a látogatók, hogy  minél teljesebb keresztmetszetét kapják a képzésnek.

A vásáron szereplő hallgatók:

Bányász Anna, Elsa Berrien,Csenki Bianka, Detre-Czirják Laura, Idil Emiroglu, Eördögh Lola, Gajda Barnabás, Gajewszky Anna, Gutay Bálint, Grinberg Daniella, Hevele Zsófia, Karácsony Ákos, Koroknai Patricia, Kováts Gergely, Legát Franciska, Mari Ornella, Máli Fanni, Novák Doro, Nagy Iza, Sipos Lilla, Spanyár Judit, Süle Tamara, Szécsi Noémi, Szekeres Laura, Szepsi-Szűcs Lilla, Taródi-Nagy Konrád, Tóth Hunor, Tóth Richárd,  Varga Domonkos

Helyszín:

Art Market Budapest, Bálna Budapest, 
1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
AP205 számú stand

Időpontok:

Csütörtök, október 6.: 11:00-19:00
Péntek, október 7.: 11:00-21:00
Szombat, október 8.: 11:00-19:00
Vasárnap, október 9.: 11:00-19:00
 
Borítókép: Eördögh Emília Lola: My Good People, My God's People, 2021
Galéria: 
Legát Franciska: Pokoli Éden, 2021-22
Grinberg Daniella: Red Spots, 2022

More news

Közösségi és szakmai programokkal, Budapest-túrával rajtolt február 9-én a Tiéd a holnap – A jövő kreatív tehetségeiért programja, amely huszonhárom, Magyarország legszegényebb régióiból érkező tehetséges diáknak ad lehetőséget a kreatívipari továbbtanulásra.

Jövőre magyar űrhajós is indulhat az űrbe. Vajon hogyan változik a világ az űrkutatás hatására 20 év múlva? Hogyan és mire taníthat a Világegyetem? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesz fel az Ugrás a jövőbe! 2024 kreatív alkotói pályázata, melynek február 12-én nyílt meg jelentkezési felülete. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem kreatív alkotópályázata olyan 7-10. osztályos kreatív magyarországi és határon túli csapatok, barátok együttes jelentkezését várja, akiket érdekel a jövő, vannak ötleteik és szívesen terveznek tudományos fantasztikus tárgyat vagy szolgáltatást.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány az egyetem történetének egyik legfontosabb társadalmi vállalásaként 2023 nyarán hirdette meg a hazai felsőoktatásban egyedülálló, országos ösztöndíj- és tehetségprogramját Tiéd a holnap – a jövő kreatív tehetségeiért címmel. A program célja a szegénysorból érkező, vidéki középiskolások felkarolása, eljuttatásuk a sikeres felvételiig.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121