Moholy-Nagy University of Art and Design

Nemzetközi együttműködések

Szervezeti tagságok
Nemzetközi projektek
Az elmúlt 30 évben az egyetem szoros partnerségeket épített ki európai akadémiai intézményekkel, nemzetközi oktatási és kutatási projekteket valósított meg, törekedett arra, hogy a hallgatók, a tanárok és a munkatársak egyaránt minél magasabb számban vegyenek részt a mobilitásokban, az EU keretein belül és kívül is, valamint számos nemzetközi szakmai hálózat részévé vált.

Tudatában vagyunk annak, hogy a művészet és a design csak nyitott, sokszínű és globális kontextusban érzékelhető, értelmezhető és megvalósítható, így a nemzetközisítés egyetemünk intézményfejlesztésének kulcsfontosságú stratégiai célkitűzése volt és marad. A MOME 1998-ban csatlakozott az Európai Unió Erasmus programjához.

A közelmúltban az egyetem egy átfogó fejlesztési program révén megújította fizikai környezetét, új akadémiai létesítményeket, korszerű technológiai parkot és innovációs központot hozott létre, valamint működési és pénzügyi modellt váltott. A MOME átalakította és fejlesztette oktatási programjait, angol nyelvű szakokat indított, új K+F+I portfóliót hozott létre és számos Erasmus+ és HORIZON pályázat nyerteseként, nemzetközi konzorciumi projektekben vesz részt.

Célunk, hogy világszerte elismert, jövőorientált egyetemmé, az Európai Oktatási Térség kiemelkedő intézményévé váljunk, amely készen áll a 21. század kihívásaira, jelentős mértékben megerősítve és bővítve a nemzetköziesítési tevékenységünket. 

Szervezeti tagságok

Nemzetközi projektek

Erasmus+ Stratégiai Partnerség

Digitális didaktika a művészetoktatásban (2021-2023)

Új karrier irányok nyitása művészeti iskolák diákjainak (2021-2023)

Diverzitás a film- és média oktatás területén (2021-2023)

Erasmus+ Stratégiai Partnerség

Erasmus+ Stratégiai Partnerség

Animation Sans Frontières

Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitás

Támogatja

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121