Moholy-Nagy University of Art and Design

Szakirányú továbbképzés

Feltételek
Felvételi folyamata
Költségek
Induló képzéseink
A szakirányú továbbképzés olyan, felsőfokú végzettséget nem biztosító képzés, amelyre alap- és mesterfokozatot, illetve egyetemi vagy főiskolai szintű végzettséget tanúsító oklevéllel lehet jelentkezni, és a már meglévő oklevélre épülő, mélyebb szaktudást biztosító szakirányú szakképzettség szerezhető.

Feltételek

Alap- vagy mesterfokozat, illetve egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség.

Felvételi folyamata

1.lépés

Jelentkezési határidő: 2023. június 30.

Jelentkezési felület: hamarosan…

2.lépés

Felvételi portfólió és motivációs levél feltöltésének határideje:  2023. július 13-23. között

Korábbi projekteket, munkákat, terveket röviden bemutató prezentáció (3-5 db)

3.lépés

Felvételi interjúk: 2023. július 27-28.

Az interjúra azokat hívjuk be, akik a motivációs levelek és portfóliók alapján a leginkább esélyesek arra, hogy bekerüljenek a képzésbe. Erről július 25-ig tájékoztatást küldünk mindenkinek, aki feltöltötte a szükséges dokumentumokat.

Költségek

MOME a felvételi eljáráshoz kapcsolódó különeljárási díjat határoz meg, melynek összege 4.000 Ft/jelentkezés. A befizetés, illetve a befizetés igazolásának elmulasztása esetén a jelentkező nem vehet részt a mulasztással érintett képzés felvételi eljárásában.

Induló képzéseink

A szolgáltatástervezés egy dinamikusan fejlődő szakma, itthon és külföldön egyaránt. Egyre több cég és intézmény keres service designert annak érdekében, hogy az általa nyújtott szolgáltatások felhasználói élményét vagy a belső folyamatokat logikai, hatékonysági és kényelmi szempontok mentén gondolja végig. A folyamat során a tervezők fenntartható, jól működő megoldásokat és optimális élményeket hoznak létre mind az ügyfelek, mind az érintett szolgáltatók számára.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121