Göde András habilitációs előadása

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Doktori Iskolája tisztelettel meghívja Önt Göde András Ferenczy Noémi-díjas belsőépítész tervező, a MOME Építészeti Intézete egyetemi docensének habilitációs előadására.

Időpont: 2022. október 7. péntek 10:00
Helyszín: MOME Base, B_201a terem
 

A szakértő bizottság elnöke Szentpéteri Márton PhD egyetemi tanár MOME Doktori Iskola, tagjai: Bachmann Bálint DLA egyetemi tanár, Budapesti Metropolitan egyetem és Illés Anikó PhD habil. egyetemi docens, MOME Elméleti Intézet

10.00 - 10.45: Nyilvános szakmai kollokvium - Alkotói és oktatói pályakép
Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel. Sikeres eredmény után az esemény folytatódik az oktatási előadással ugyanazon a platformon.

11.30 - 12.30: A 3 K (konstrukció, kompozíció és kommunikáció) mint az építészet pillérei - oktatási előadás

Az előadás után a bizottsági tagok és a közönség kérdezhet, majd a bizottság zárt körben értékel.

Event information

Időpont: 2022. október 7. péntek 10:00
Helyszín: MOME Base, B_201a terem

More events

A Magyar Kulturális Antropológiai Társaság (MAKAT), a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Elméleti Intézete és a MAKAT Művészet- és Dizájnantropológia Műhely Művészet + Dizájn + Antropológia címmel konferenciát szervez.

Ha megtapsolom a harangot címmel a Trafóban december 6-án látható dokufikció-előadás, melynek témája az autizmus spektrumzavarral élő fiatal felnőttek egymásétól is eltérő, sokféle és egyedi világtapasztalata, kapcsolódásai: kapcsolódás a külvilághoz, egy másik emberhez, egymás belső világaihoz a felnőttkor küszöbén.

Szombat Éva, a Fotográfia BA szak oktatójának "I Want Orgasm Not Roses" című, könyvbemutatóval egybekötött kiállításmegnyitója december 1-én lesz a Longtermhandstand Galériában.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121