Új Nemzeti Kiválósági program prezentációs nap

Szeptember 23-án, délelőtt az Új Nemzeti Kiválósági Program pályázat 2021/22. tanévi ösztöndíjasainak prezentációs napja zajlik a MOME Auditóriumban.

Szeptember 23-án, délelőtt az Új Nemzeti Kiválósági Program pályázat 2021/22. tanévi ösztöndíjasainak prezentációs napja zajlik a MOME Auditóriumban.

Az ösztöndíjas időszak alatt megvalósított kutatások vállalásait és eredményeit ismertető 10 perces prezentációkat a szakmai bíráló bizottság kérdései követik.

Az esemény nyilvános.

Bővebb információk az ÚNKP ösztöndíjról: http://www.unkp.gov.hu/unkp-rol

Bíráló bizottság:

Fehér Bori DLA, Innovációs Központ kutatásvezető, Social Design HUB
Harmati Hedvig DLA egyetemi tanár, a doktori iskola vezetője
Kudász Gábor Arion DLA egyetemi docens, Média Intézet, fotográfia szak
Lévai Klára Könyvtár igazgató
Veres Bálint PhD habil. egyetemi docens, a doktori iskola DLA program vezetője

Helyszín: MOME Auditórium
Kezdés időpontja: 9 óra.

Program: ITT

Event information

Helyszín: MOME Auditórium
Kezdés Időpontja: 2022. 09.23. , 9:00

More events

A Magyar Kulturális Antropológiai Társaság (MAKAT), a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Elméleti Intézete és a MAKAT Művészet- és Dizájnantropológia Műhely Művészet + Dizájn + Antropológia címmel konferenciát szervez.

Ha megtapsolom a harangot címmel a Trafóban december 6-án látható dokufikció-előadás, melynek témája az autizmus spektrumzavarral élő fiatal felnőttek egymásétól is eltérő, sokféle és egyedi világtapasztalata, kapcsolódásai: kapcsolódás a külvilághoz, egy másik emberhez, egymás belső világaihoz a felnőttkor küszöbén.

Szombat Éva, a Fotográfia BA szak oktatójának "I Want Orgasm Not Roses" című, könyvbemutatóval egybekötött kiállításmegnyitója december 1-én lesz a Longtermhandstand Galériában.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121