Architectural Matters // Jens Richter, estudio Herreros (ES)

A MOME Építészeti Intézet előadássorozata kiemelkedő hazai és nemzetközi építészeket, designereket és gondolkodókat mutat be, hogy betekintést nyújtsanak az épített környezettel foglalkozó munkásságukba.

A MOME Építészeti Intézet előadássorozatának 2023-as tavaszi évada "Architectural Matters" címmel indul. Számos hazai és nemzetközi előadót mutat be, akiknek munkája előremutató koncepciók megvalósítására összpontosít. 

Az évad utolsó előadója Jens Richter építészként és várostervezőként végzett a németországi kasseli Egyetemen. 2014 óta az estudioHerreros munkatársa és alapító partnere. Partneri beépülése egybeesett a cég nemzetközi konszolidációjával. A folyamat eredményeként 2018-ban elkészült az Ágora-Bogotá rendezvényközpont, 2021-ben megnyílt az új oslói Munch Múzeum és új lakókomplexumok fejlesztése valósult meg, mint például a marseille-i EUROMED, a casablanca-i ANFA és a barcelonai Sant Boi hibrid házépülete. 

Az előadások ingyenesek és nyilvánosak. 

Az előadásokért továbbképzési kreditek járnak, melyek a Magyar Építészkamarán keresztül szerezhetők be. 

A kamarai krediteket gyűjtő szakmabelieknek regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/BZSVZcZPUSoA1cp18 

Az eseményt a Global Voices, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány programja és a Budapesti Cervantes Intézet támogatja. 

További információ az epitesz@mome.hu címen 

Event information

Időpont: 2023.05.11, 18:00:00
Helyszín: MOME

Az esemény nyelve angol.

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121